Bu temettu kelimesini gorunce benim sinirlerim bozuluyor.
Bu temettu kelimesini gorunce benim sinirlerim bozuluyor.
)
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
ciner in çekilme ile ilgili açýklamasý oldumu?
yatýrým riskli bulunduðu için mi düþtü, kar düþtüðü için mi!
herhangi bir aracý kurum raporu deðil, sodanýn sahibinin aracý kurumu. üstelik grup tarafýndan soda hissesi toplanýyorken, temettü vermeyeceðini düþünmek çok gerçekçi deðil.
O kadar yazdik cizdik. Satislarinin %93'u doviz olan sirketin hikayesi dolar. Gerisi teferruat.
Yatirimin kredileri yeni fabrika faaliyete gectikten sonra geri odenecek zaten.
Þaka demiyorum, doðru söylüyorsun.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Uzun zamandýr takip edip dün aldýðým SODA ile ilgili böyle bir yorum görünce açýkçasý çok üzüldüm.Hissede aþýrý baskýlanmanýn nedenini Sn. Nasuh Bey açýkladýktan sonra eninde sonunda yolunu bulur mantýðýndaydým ancak bugün BÝSTin %2.5 luk yükseliþine tepki vermemesi ile iyice iþkillendim.Sn. Bozoklu'nun yorumunun çok mantýklý taraflarý mevcut.Trade etmek için girdiðim SODA ile flörtümüz böyle giderse uzun soluklu olmayacak gibi.
Piiiiii....
Sayýn @yiðit06 sayesinde, diðer yazarý da gördüm.
Ben de engelli olduðuna göre muhtemelen ya "eski" keko tayfasýndan veya kafasýndandýr.
Yani "hýzlý gelip, hýzlý giden..."
1- "soda hissesinde olmak bir insanýn baþýna gelebilecek en büyük felaketlerden biri."
Bunun tam tersini söyleyenlerle aylarca çatýþtýk burada. Ama bu cümle en az ötekiler kadar "þuursuz".
2-"5yýl bu hisse yükselmez.",
-"Nereden olsa alýnýr!" ýn tam tersi. Ýkisi de "sallamasyon".
3-"aklý fikri olan bu þirkete bulaþmasýn diyorum. "
Mehhhhhh!
4-"4.80 tl seviyelerini bekleyiniz kesinlikle oraya gelecektir."
Piiiii! Hele yiðidime. Kendi parasýný koruyamýyor ama...
Hele 5 ve 6 ?
5-"Uzun zamandýr takip edip dün aldýðým SODA..."
6- "Trade etmek için girdiðim SODA"
Sen sadece yanlýþ gelmemiþsin yiðidim. Direkt geliþin yanlýþ!
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Yer Ýmleri