Originally Posted by
TYPHOON20

[/IMG]
Bu topikte dalga geçmeyi sevenler var biliyorum ben bu tür konuþmalardan hoþlanmýyorum kimseye böyle konuþmam bunu da bu güne kadar ki yazýlarýmdan anlaþýlmýþtýr diye düþünüyorum...
Geçen haftalarda çarþamba hareket olabileceðini yazdýðýmda ti ye alanlar oldu olsun önemli deðil bu topikte sayýn 666, sayýn nasuh ve dün verdiði deðerli bilgiden dolayý sayýn obblomovv var bu kiþilerin varlýðýndan ötürü yine de býkmadan bilgilerimi paylaþmaya devam edeceðim... Çünkü ben bilgi paylaþmanýn bizlerin kazanmasýnda önemli olduðunu düþünüyorum...
Konuya gelecek olursak yine bugün iþaretli mumu oluþturmak için spek kendini yýttý ve sonunda baþardý... Tabi bu mumum anlamý daha önce iþaretlediðim kýsýmlarda görüldüðü gibi kýsmen bugüne göre aþaðý yada yukarý sert hareket demek daha önce bunu 10 kademe ile yapmýþtý yarýnda olacak diye bir þart yok ama ayný davranýþý sergilemesi beni þaþýrtmaz...
Günlük ve haftalýk hareketler atbaþý olumlu seyirde bunada dikkat edin bence kolay gelsin.Bugün artýda kapatmasý olumlu.Yukardaki grafiðimdeki yeþil ok yanacak inþ.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Yer Ýmleri