Bu doðru deðil. 100 mesajýn yaklaþýk 3 tanesi þiþe içeriyordur. Oransal olarak düþünmekte fayda var. Lakin size hak veriyorum bir hissenin topiðinde baþka bir hissenin konuþulmasý doðru deðil. Ýþte ayný grupta olduklarý için konuþuluyor arada onu tolere ediniz. Bizler kötü insanlar deðiliz. Yolcu deðil, hancýyýz. Soda varsa biz de varýz.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
tahta yerlide.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
[QUOTE=yucin;3889469]
Bugünde yukarý hareketine devam.5.91 5.95 ve 5,98 son ve hacimle geçilmesi gereken seviyeler.Artýk 6 üstünde oynaþsýn SODA.Bakalým yeþil oku nerede yakacak....Þu anda zorlaya zorlaya çýkýyor.Kendine has sert yeþil çubuklar olmasýný bekliyorum ......
Bozulma yok görünümde .5.80 i gördü.Oyun peþinde deðillerse yola devam ......
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
arkadaþlar geçen günlerde doðalgaz fiyatlarýnýn ineceðini söylemiþtik...tabi benim de dahil herkesin aklýnda acaba 277 dolardan 203 dolarlara iner mi þüphesi oluþtu...malum vergilerden dolayý bazen alýþ fiyatlarý düþse de tüketiciye pek yansýmaya biliyor..
biraz önce küçük bir araþtýrma yaptým...þu anda kullandýðýmýz doðal gaz fiyatlarýnýn %74 ü doðalgaz alýþ fiyatý...%16,6 sý ötv ve kdv vergileri...%9,2 sistem kullaným bedeliymiþ...
iþte %74 doðal gaz alýþ fiyatýnda bu düþüþ olacaktýr...buda artýk fiyatlara ne kadar yansýyacak bir hesap yapmak gerekiyor...
https://gazelektrik.com/enerji-piyas...ogal-gaz-vergi
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Þiþe ile ilgili paylaþýmlarýn yeri ilgili hissenin baþlýðýdýr , alaka sebebiyle karþýlaþtýrma yapýlabilir ama pasta atýlacak kadar veya detaya girilecek kadar deðil. Bu yüzden þiþe hakkýndaki paylaþýmlarýnýzý ilgili baþlýða yapýnýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri