vay be icinde köylülerle birlikte yükselen hisse yapmýþlar
Vay be. Daha önce 16 ay beklemiþtim ona yakýn bir bekleme oldu. Tebrikler bekleyebilenlere tabi henüz þimdilik. Herkese baþarýlar. Bu beklemeyi yapan sayýsý ne kadar artarsa ülkede o kadar bilinçli yatýrýmcý sayýsý artacak tabi doðru þirketlerde. Ayný zamanda birkaç güzel þirkette hatýrý sayýlýr bir portföy oluþturma þansý yaratmista oluyor insan böyle dusulerde ki, Ayný zamanda buradaki karekterler sayesindede yoðurt yeme þekilleri, trade veya sabýr konusunda tecrübe edinmiþ oldum. Teþekkürler bu kiþilere de.. saygýlar.
Alýndýysan afedersin ama sahipleniyicim ben. 1 lot alan da adam milyon lot alan da. kaldý ki buranýn kuralý bu. birileri kazanacak/birileri kaybedecek.
Ayrýmcýlýk/devrecilik/hemþehricilik, vs. vs. maalesef ülkenin kaderi. Bana göre bebesinin mevlüdünde altýn varaklý bardaklardan þerbet ikram eden muhafazakarla, pavyonda 'Ölürüm Türkiyem' þarkýsýný isteyen milliyetçi ve Bodrum'da gece kulübünde DJ 'Bella Ciao' çaldýðýnda yumruk kaldýran solcu bana göre ayný adamdýr. Maalesef bu coðrafya görgüsüz ve sakil insan yetiþtiriyor. sözüm sana deðil.
Bol kazançlarýn olsun.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri