Birileri 2009 tarihindeki kriz fiyarini baz alman adil degil yazmis..O zaman 2003 yili ocak fiyatini yazayim.0,084 krs.var kac kat ciktigini hesa
Birileri 2009 tarihindeki kriz fiyarini baz alman adil degil yazmis..O zaman 2003 yili ocak fiyatini yazayim.0,084 krs.var kac kat ciktigini hesa
Arkadasin adi Oralet Osman, "birileri" degil.
Sen ne kadar kazandin peki 2003 yilindan beri Sodada?
Niye soruyorsrun dersen... Bunu ayni hikayeyi yazan 208 numaraliya da sormustum da ondan.
Cevap neydi: Kivirma. Hocasini, onu bunu ornek verme (ki onlar da bir kurus kazanamadi).
Tarih 5 ay oncesi, 7'ler. Zonk. Sistem disi.
11-07-2019, 19:38 #4435
dimitris
İnce hesaba girmeden, iki ay önce dolar bazlı 10 yılda 10 kat getirmiş. Ne yapak iki ay kötü gitti diye hisse kötü mü oluyor.11-07-2019, 19:41 #4436
666
Kime ne faydasi var bir hissenin fi tarihindeki fiyatinin?
Koy bakalim sen ne kadar kazanmissin onu gorelim. Kivirmadan, cevirmeden.
Bak mesala karton diye bir hisse var 1996 yılında 0.61 kuruş şimdi tahmin et kaç lira 359 lira, kaç kat ediyor mesala ben verilerle rakamlarla konuşuyorum kardeşim 82 milyon bizi izliyor...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Yazdiginin ilk kismindan bahsediliyor zaten, kimsenin parasindan degil. Cagin gerisinde kalmis yani.
Omaha kahini parası az olanlar ile dalga geçti. Bunun övülecek bir durumu yok.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Yer İmleri