Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yabancý hala satýyor. Dün itibariyle % 34 e düþtü. Her gün yaklaþýk % 0,5 düþüyor oran. Böyle giderse 2 aya yabancý filan kalmaz, onlar da rahat eder biz de![]()
Vallahi de billahi de nacizane olarak biliyordum, sizin vesileniz ile bir kelimenin yazim seklini daha öðrenmiþ oldum, ama üslubun hakikaten çok kötü, kimse sana kötü bir söz söylememiþken hiç tanimadigin insanlar hakkýnda hakaret erebiliyorsun, yapma bence. Ýnsanlarýn eli baðlý deðil.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Cümlede fikir beyan ettiðiniz için, naçizane kelimesini kullanmanýz daha yerinde olurdu diye düþünüyorum.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 yýlý geçti, borsaya girer çýkarým. Hiç bu kadar týrsmadým. Bana göre olumsuz o kadar çok þey varki. Baþta ABD borsasý sürekli artýyor, düþmeye baþladýðýnda hiç bir borsa duramaz. Sürekli para basýlýyor bittiði gün borsada bitecek. Siyasi gerginlikler... vs. Para cepte dursun. O kadar bekledik soda yý, endekse bak sodaya bak. Adamlar sata sata bitiremedi. Az da olsa ekmek parasý çýkmýþken yeter dedim. Yeni alým için takipteyim....
Yer Ýmleri