Hektaþ'a bakýn Hektaþ'aaaa. 2 ay önce %200 bedelli bölündü. Eski fiyatla þu anda 30 lira. Hisse böyle olur iþte. Çok þükür ki yedek akçelerimle 1 milyon lot Hektaþ almýþtým fiyatý 7 lirayken.![]()
Hektaþ'a bakýn Hektaþ'aaaa. 2 ay önce %200 bedelli bölündü. Eski fiyatla þu anda 30 lira. Hisse böyle olur iþte. Çok þükür ki yedek akçelerimle 1 milyon lot Hektaþ almýþtým fiyatý 7 lirayken.![]()
Yok abi temettu ile ilgili birsey yazmiyorum. Insanlarin hevesini de kirmamak lazim.
18 yýl Maþasuþetste yaþadým. Orda enflasyon yýllýk %1. Þirketler de millet hisse alsýn diye kazandýklarý paranýn %1-3 arasýný temettü olarak ödüyorlar. Yani mevduata yatýrana kadar hisseye yatýr, mevduat kadar temettün garanti, hisse de artarsa ballý kaymak.
Bizde enflasyon %20 gerçekte. Hisse veriyor %6 temettü. Yýllýk hisse artýþýn olmazsa ayvayý yedin. Bedelsiz, temettü, kar payý, volatilite, short, long, bolinger, macd, bunlarýn hepsini ziyonistler uydurmuþ. Aslolan f/k bölü 3 çarpý pd/dd eksi 2Ç net kar aç parantez pi sayýsý çarpý 2 üssü 200 ggünlük hareketsiz ortalama.
Biz London of Economics de böyle gördük böyle öðrendik.
Sorbonne hukuk masterý yaptýðýmý da anti parantez belirteyim. Je taime. Anþante monþante krem þante. O rövuaaaðð
E yazdigin dogru da... Cok kiziyor bana bu temettuculer burda.
Yav napsýn insanlar? Tutunacak bir dalýmýz temettü kalmýþ. Adam almýþ 6,80 den üzerinden geçmiþ 1 yýl hala 6.40 da. En azýndan temettü alýrým diye avunuyor sen de çýkýp temettü ne yaa agssfsghaa diyosun. Umutlarýný yýkýyosun insanlarýn. Gerçekler acýdýr isot daha da acýdýr, acýlý þalgam basura iyi gelmez demiþ bi Adana atasözü.
Tammam, elestirini kabul ediyor, susuyorum.
Yer Ýmleri