Vay arkadaþ benim lot altý hisselerim ne olacak þimdi? En büyük sýkýntý bende.
Vay arkadaþ benim lot altý hisselerim ne olacak þimdi? En büyük sýkýntý bende.
Gölge bara çok takýlýrdým ama göz göze gelmiþ olmamýz imkansýz zira bir erkek olarak kadýnlardan ilgi alanýma giriyor.[emoji23]
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tahminim bunlar þirketleri birleþtire birleþtire en sonunda X30 þirketleri ve X100 þirketleri de birleþtirecekler. Sonunda borsada 3 tane hisse olacak
X30
X70
Diðer A.Þ.
X30 ayný zamanda X100ün de içinde olduðu için 100-30=70 olur.
Bu arada ben olsam milleti trollemek için yeni þirketin adýný
ANACAM+DENÝZLÝ+SODA+PAÞABAHÇE+TRAKYA = SODA KÜL A.Þ. yapardým kafalar iyice karýþssýn. Borsa kodu yine SODA olurdu.![]()
Nötr bir haber..Spekülasyon yapamazlar elinde hisse olanlar o yüzden normaþ seyrinde devam eder.en iyi denizli camý etkiler ..kâr falan yok onda.en iyi þirket sodaydý..tüm camlardaki baský düþükten çaðrý yapmak isteyen þirletler tarafýndan yapýlmýþ belli oldu.yoksa 6 fk da soda bulmak bu ortamda zordu. Yine de hayýrlý olsun
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak grubu için:
misal bolu çimento çok borçlu, adana çimento çok güzel beyaz çimento tesisleri ve liman avantajý var, ünye çimento çok stabil, mardin çimento kapasitesinin çok altýnda çalýþýyor, aslan çimentonun halka açýklýk oraný çok düþük.
bunlarýn tüm avantaj ve dezavantajlarýna göre bir fiyatlama yaptýlar ama tabii ki serbest piyasada mükemmel fiyatlama hemen olmaz. zamanla her þey yoluna girer.
bolu çimento bu iþten çok karlý çýktý. ensesine yapýþtýk.
ben grup þirketleri içinde fiyatý en uygun diye trakya cam tutuyordum ama bakalým nasýl bir oranlama yapacaklar.
bayram deðil, seyran deðil, hayýrdýr siz yabancý ortak falan mý arýyorsunuz lobi falan yapabilmek için?
hisselere çökerler þimdiden kendimiz garantiye alalým mý diyorsunuz?
Arada baktigim Trakya Cam da iyi. Hindistanda yatirimlari, ortakligi var.
Yabanci kurumsal yatirimci seffafligi sever. Sirketler arasi acayip acayip alimlar satimlar olmayacak simdi. Karmasiklik onlenecek. Soda'nin sitesi bile sisecamkimyasallari.com. Orada Camis Madenciligi var, bilmemmemnesi var. Ayrica bu olay icerdeki siyasi baskiya karsilik ileride yabanci dev bir ortak bulmasina sebep olabilir.
Benim gorusumce hepsi icin iyi.
Yer Ýmleri