bi dakika. şimdi bu 6.30 un kesin olduğuna dair bir yönetim kurulu kararı varsa haklısın... ben göremedim öyle bişey. toplantıda son 30 günün ortalaması olur dedi. ama bu bildirimin yapıldığı (31 ocak sanırım) tarihten önceki son 30 gün mü? yoksa birleşmeden önceki son 30 gün mü? ''beni'' bi aydınlat n'olur sanki... benim sayemde bir çok benim gibi maraba arkadaş da aydınlanmış olur.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Arkadaşım yukardaki sorumden gidelim demişssin,
Ayrılma hakkından bahsediyorusun ama bu ayrılma hakkı usulen olması herekn ama şirketlerin değerini ilgilendiren bşr şey değil,
Sana şunu sormak istiyorum,şişecam anavm soda be trakyanın değerlem raporu üzeinden değerlenmesini neden istedi?
Soru cevap gidelim istersen,şişe neden şirketlerinin değerlemesin yapılmasını istedi?
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şişe dedi ki : 'bu ne taq! elin çer çöpü 500% yaptı bizim dev gibi şirketler çakıldı kaldı. yok yok bu iş böyle olmayacak güçlerimizi birleştirip voltran olmalıyız. Necati abiyi aradılar (PWC). gel de benim ufaklıkları bi değerlendir. çok ucuz kaldı namussuzlar dedi. Necati abi de dedi ki: 'sanki sen göklere çıktın taq'. Neyse ben 4-5 aya değerlendiririm'.
bu şekilde oldu abi.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Amma tatava yaptiniz haa, alt tarafi 6 küsür liralik bi hisseniz var, EGEEN 715 liraya vurdu adamlarda ses seda yok. Sodasi olanlara birebir Sise versinler üstüne de İhlas Armutlu Termal Otelde 15 er günlük devremülk tamamdır, sulh olun işte. Soda hakkinda bilgi ogrenmek icin foruma giriyoruz yok defter degeri, yok harita metod defteri, yok İna, yok Sabrina, Pwc boru sistemleri, Yapi kredi onu dedi, bu şunu dedi eehhh eytere beaaa.
Begenmeyen gram altın alsin.
Beğenmeyene piyasa değişim fırsatı verebilir .burdan sonra trkcam %5 düşse soda düşemez çağrı fiyatına geldi.
Yer İmleri