Böyle asimetrik yazýp milletin moralini bozmak istemiyorum ancak...
Aylardýr böyle alçak alçak sürünmesinin sebebi bu b.ktan birleþme haberiymiþ meðer,
Elbette ky olarak tüm hesap kitap ince kalýn ve kaba analizlere raðmen eþþeði yürütemeyiþimiz.
Ve deli gibi önceden haberi olupta hisse satan sevgili büyük yatýrýmcýlarýmýz...
Ve haber düþtüðü anda önce silkele sonra tepeden mal boþalt taktiði...
Bütün bu denklemleri yerli yerine koyunca aslýnda bu hisseden bir halt olmayacaðý apaçýk ortada
Yanarým yanarým bu rallide bu gerizekalý hisse yüzünden portföyümün bir kýsmý neredeyse yerinde saydý.
Þimdi aslýnda direk satmam lazým ama geçen zamana ve avcumu yalamama kýzýyorum zoruma da gidiyor.
Bu aptal hisse bence rahmetli olmuþtur. Alçak alçak buralarda sürünerek ömrümüzü çürütmeye devam edecektir.
ÞAYET yukarýlara gidecek olsaydý taa 5 6 ay öncesinden 40 50 tl leri bulmuþtu bizde yav ne oluyor diyene kadar bu haberle elimize 60 70 tl lerden verirlerdi. Bu senaryo deðiþmez.
Bunu buraya niye yazdým bilmiyorum ama çok sinirliyim.
Aslýnda hukuk iyi çalýþsa yalnýzca benim gibi bir basit yatýrýmcý bile dava açsa bu birleþmeyi yapamazlar.
Gerekçe: Ben bu hisseyi soda hissesi olarak temeline bakarak aldým sizin aldýðýnýz aptal birleþme kararý beni baðlamaz ama nerde öyle bir sistem.
Neyse yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir asla da olamaz kiþisel hezeyanlarýmdýr. Bu yazýlanlara bakarak yatýrým kararý filan alýnamaz...
Geçmiþ olsun bana...

Yer Ýmleri