Adam Mardin’de almis 1000 lot Soda..Ayrilabilmek icin Ýstanbul’a gidip genel kurula mi katilacak?Astarý yuzunden pahali tutar.Ama adamin da doðmuþ hakký var.Nasil olacak boyle anlamadim..Genel kurula ky doluþsa nereye sýðacak o kadar adam![]()
SPK onaylarsa..,Peki 25 þubattan sonra alanlar satmazsa yada satarsa belirlenen tarihe kaçtan çýkacak yada kaçtan þiþe olacak ??? Þiþe kaçta kalýrsamý ayný otamatik geçecek...25 þubattan Sonra burada bekleyenler yatýrým yapanlar enayimi oluyor illede satsýn diyemi bakýyorlar böyle bir hak hukuk olurmu sizce hadi satýn sizin hakkýnýz yok demeye geliyor bu iþ...SPK onay vermez umarým...çok karýþýk iþler....bu hisse hesaplama iþleri nasýl olacak aldý sattý birdaha aldý karma karýþýk birþey ben yarýsýný 25 þubattan önce almýþým yarýsýný sonra Mesela ben satarken hisseyi önce aldýðým hisseyi satmayýnmý diyeceðim yada sonra aldýklarýmýmý satýn diyeceðim...???? Tabiki þuan bu sodanýn sunduðu taslak daha kesin onay yok onaylanýrsa böyle olacakmýþ..,Daha bilgili olan arkadaþlar açýklarsa iyi olur lütfen..,,
çok komik bir olay bence akýl mantýk alýnacak geliþmeler deðil yatýrýmcý düdükleme diye buna denir yazýk yazýk.....
E-imza ile e-genel kurula katýlabilir. https://egk.mkk.com.tr/egkweb/
Tesekkur ederim , zaten fiziki olarak katilim mantiksiz gelmisti![]()
Yer Ýmleri