Bilançoya bakýp bakýp küfür ettim. Bu ülkede her þeyin çivisi cýkmýþ ahlak dürüstlük kalmamýþ. Hiç bir kesim de ahlakliyim iyiyim demeyecek herkes ayný. Gerçekten söylenecek çok þey var ama hiç bir þey demiyorum tek dediðim iyi ki haberin düþtüðü gün arkama bile bakmadan çýkmýþ gitmiþim.
hele dur bukadar karamsar olma firma eski yönetmeliðe göre teblið etti ve arkasýndan yeni kanuna göre spk açýklamasýyla revize edeceðimde dedimi dedi..kendileride ikrar ediyor sýkýntý yapma .....
buradaki 2 sorun var 1-PWC daha yüksek bir fiyatlama bekleniyordu 2- ayrýlma tarihi sýkýntýsý ama bu durumunda aþýlacaðý kanatindeyim zira spk adil bir durum yapacaktýr yapmalýdýr....baþka ir çýkar yoluda yok zira kendileri daha yönetmeliði açýklayamadý
bence rahat ol shaurunu yap....
dostum seninle ayný fikirdeyim o kýsým garanti gibi ama genede tam emin olmak zor zira bu kanun özellikle þiþe grubu için çýkarýldýðý kanaatindeyim..
ben asýl bombayý deðerleme raporunu spk kabul etmeyebileceðini düþünüyorum aradan 10 yýldan uzun bir süre geçmiþ adamlar komedi gibi PWC deðerleme raporu çýkarmýþ hadi biz ky anladýk allahtan baþka kimsemiz yok tamam da ya milyonlarýný buraya yatýranlar.....bu iþ daha çok su götürür....
bazý arkadaþlar deðerlemede ve ayrýlmada oyak çimento iyi yaptý diyor babasýnýn hayrýnamý yapýyor eli mahkumdu kim cebinden para vermek ister.....
bazý arkadaþlar þiþe birleþmeye iptal gözüyle bakýyor o iþ biraz zor......ellerinde bu para kalýrda deðerlendirmezlerse birileri yakýnda çöker o paraya
) sen anladýn onu
Ortada emsal olunca anel e baþka þiþeye baþka olmaz bence .
Deðerleme raporuna revizyon gelecektir mutlaka ama ben o oluþan rakamlarýn incelenmesini daha çok istiyorum . Güvenmiyorum.
Ben iptale yüzde 40 veriyorumFinansal + siyasal ... iþ bankasýnýn umduðu gibi gitmiyor süreç.
Yer Ýmleri