Eyw sagolasin.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyw sagolasin.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 iþ günü kaldý 16 temmuz da bültene
Birleþme Sözleþmesi ve Birleþme Raporunda degiþiklik olacagýný söylenmiþti kap düþen bir bilgi yok
Ýki sene önce 8 lira olan hisse , emsalleri 3 'e katlamýþken, bu 7 lira oldu diye ne yapak amkhdjksisos, halaya mý durak.
Sodanýn da , þiþenin de, iþ bankasýnýn da ......
AdanaA 'dan bir kýsým satýp soda almýþtým 6 lira iken . Neredeyse iki kat oranla deðiþime girdi ve yeni Oyak fiyatý belli.
Ama olsun soda kraldýr, soda bir tanedir , sileyim sodayý, amqjdjiapakc içleri.
Bu hafta bülten gelmiyor mu , ulan ne spk 'ymýþ. Fayda beklediðimden deðil iþlenceyi uzatma .
Ýþ bankasý ne dediyse doðrudur, çok bile vermiþ size , de ki bitsin artýk.
Birleþme zamanlamasý çok kötü oldu farkýndaysan.Bu ve sonraki zaman dilimlerine odaklanmýþtým Soda için uzun vadede...Kýsacý ve al satçýlar göremez görmekte istemezler ama iþte *** ettiler güzelim hissenin geleceðini..Kýzmakta sövmekte yerden göðe kadar haklýsýn .Ýnþ. Aðustos toplantýsýnda birleþme dýþý kalýr Soda tek ümidim bu.Bekleyeceðiz tek çare bu...
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
doðru söylüyorsun zamanýnda iyi kazandýrdý ancak sürekli kazandýracak bir hisse olsa kimse baþka hisselere yönelmez zaten.4 küsür liralardan aldým sata sata en son 8 liradan verdim.ama pederden intikal edenler 6,2 maliyetli duruyor hala
þimdi saydýðýn hisseler i almaya kalksan belki onlar 1-2 yýl yerinde sayacak baþkalarý gidecek maalesef kumarhane böyle iþliyor.
bir de þu var benim için temel analiz önemli iþ yapan para getiren bir þirket.kasasýnda dünya kadar döviz olan göstergeleri olumlu þirket.bazý þirketler var ki örneðin zincir maðazalar...dükkanlar kiralýk lojistik firmasý depolar herþey kiralýk.yarýn ben kapatýyorum dese adamlarýn 1 tl gayrýmenkulu vs si hiçbirþeyi yok paravan þirket gibi.þimdi ben bir þirkete inanýp ona ortak olduysam bu paravan þirketlerde param batacaðýna sodada batsýn kafasýndayým yoksa 2 senedir yatýrýmcýsýný çok üzdü soda kesinlikle haklýsýn
evde santral holding hisse senetleri var fiziki ...mangal yakarken kullanýlabilir en azýndan soda böyle bir konuma gelecek þirket deðil...
Kurban Bayramý gelse de, inatçý keçi sayýsý azalsa..🤔
Yer Ýmleri