Bakam bakam dolarýn bugünkü hareketine ayak uyduracagmi.. yoksa terso mu...
Tabi önce bir dovar bir diklessun hele hele. Petro dovar daha neler doðar... Yatturum tavsiye edulmez...
Nasuhum nobelim, sýkma canýný soda da zaten dediðin gibi uzuncusun 8 liradan deðil 5' e, hisse 15 çýksaydý yine satmayacaktýn, oradaki gerçeklik senin için vadesi. Þiþe konusunda yavaþ yavaþ maliyet noktasýna gelmeye baþlayacaktýr yýl sonuna doðru açýk kapanýr bence,
hem sen soda sevmiyorsun, soda zaten testere, soda zirvesinden düþtü, soda kýsada arkasýndan bakacaksýn, görüþüm bu yönde.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
evet abi. dgate son dönemde aðýrlýðýmý azalttým ben yanýlayým fakat yanýlmýyorum eþek gibi yatmaya devam ediyorsun he esas aðýrlýk hala sende soda hissesi trendin var beklentilerin var en fazla zaman kaybý olacaktýr. çarþamba zannetmiyorum 6 civarlarýna adým atacaðýný cuma günü çok kastý borsanýn iyi olduðu günde he 5,9 civarlarýnda kalýcýlýk saðladý belki önümüzdeki haftayý 6 üzeri kapatýrsa iyidir sonuç olarak trend var sodada.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri