Merill ve Bgc yi göremedim , onlarýn payý yok mu ?
Merill ve Bgc yi göremedim , onlarýn payý yok mu ?
BGC'nin takas saklamasi Citibank'ta yapiliyor.
Meri'nin bu tahtada takas saklamasi cogunlukla Doce'de.
Islemi yapan sahsa bakiyor bu isler yani. Daha once bir arastirmada su ortaya cikmisti:
Takas saklamasinin nerde oldugunu yanina koydum ilerde referans olsun diye. Bu tablodan birkac sonuc cikarilabilir:
* ABD'li fonlar Citibank'in yaninda, Doce'yi de oldukca fazla kullaniyorlar. Yani kendi ulkelerinde hangi banka ile iliskileri varsa ondan islem yapiyorlar demek.
çok teþekkür ederim iyi çalýþmalar..
Bu para çýkýþlarýnda, diðer hisselere burdan cikan para giriþi oldu kanýmca. Ve endekste yukarý uzandý. Þimdi de birçok hisse yukarýda
daha aþaðý indi ve bir kafakarisikligi yaratildi. Soda mi ucuz yoksa digerlerimi ucuz görünüyor ya da bunun gibi olan bazý hisseler. Çünkü çoðu insan bu dususe birçok hissede yukarýda yakalanmýþ durumda kaldi. Bir nevi yukarýdan sattirmadan nakite gecemeyenler zorda býrakýldý.
Haftalýk takasta ise citinin bir miktar daha çýkýþý söz konusu. Belki þiþe yönetimi çoðunluðu.kendinde olan ve yabancýnýn çýkýþýný engellemek içinde alým kararý verdi. Yada öncesinde yabancýnýn aldýðý malý yatýrým kararý vs diyerek çýktýklarý bu mala sahip olmak istedi. Bunu zaman gösterecek bilanço geldiðinde degerlendirmek daha doðru olur. Þimdi bilmediðimiz þeyler için yorum ise sallamaktan öte olmaz. Ytd
Ýnternete bir kullanýcý @2duzenlikaos3 aþaðýdaki gibi bir analiz koymuþ. Sizler ne düþünürsünüz acaba?
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...06392b6ce5.png
Yer Ýmleri