Sise'ye de iyi alimlar geldi. Geri alima benziyor.
![]()
Sise'ye de iyi alimlar geldi. Geri alima benziyor.
![]()
Kapanýþta vermese dahi yarýn kusar bu.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Detayli takip edemedim ama bu kaar aldigini gormedim ben. Varmiydi ki 1 milyon lotun ustunde gunluk kapatmasi? Hayirli olsun sizlere diyeyim. Nazar da degmesin simdi. Oraletin tuglacisini yedik. Ama o tepedeydi.
Soda 3.çeyrek bilançosu nezaman açıklanır sizce nasıl gelir arkadaşlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alattinin lambacilari, kaç zamandýr ovucturup ovusturup duruyorlar, cin çýkmadý bir turlu. Halbuki ovusturucunun kuzeni bir milyon mu ne çakmýþ. O ona öteki öbürüne. Yürü be 🤣
Dostum takibe gerek yok, savaþ tamtamlarý çalmadan önce þiþe 4.6X lerde, soda 5.8X lerde, trakya 2.9X lerde idi. Þimdi, tabii, birkere, burada, bakýyorsun, soda 5.87, trkcm 2.96, þiþe %5 gitmesine raðmen 4.20 de. Sankim tramp herkesin elindeki kendine demiþ gibi birtek þiþe etkilenmiþ durumdan.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Soda da para giriþlerini görebilen var mý
bu hafta ve önceki haftalar arasýnda epey bir fark var mý
sanki bu hafta para giriþi fazla oldu gibi
Kendini de almýþ bugün ilk defa Þiþe
Ýlgi: 24.12.2018 tarihli özel durum açýklamamýz.
15.10.2019 tarihinde Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 4,08-4,20 TL fiyat aralýðýndan 2.500.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %67,22 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Yönetim kontrolüne sahip olduðumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Þ.'nin Þirkette sahip olduðu toplam % 0,05 oranýndaki paylar da Ortaklýðýmýzýn kontrolü altýndadýr.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri