Þiþe zaten buyýl testere, þiþe zirvesinden döndü, sen þiþe sevmiyorsun, arkasýndan bakacaksýn, kýsada yanýldýn..
Alpaçino vur ötekino.
Batu.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þiþe zaten buyýl testere, þiþe zirvesinden döndü, sen þiþe sevmiyorsun, arkasýndan bakacaksýn, kýsada yanýldýn..
Alpaçino vur ötekino.
Batu.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yarýn endeks 2 % yýkarý açabilir. Anlaþma saðlandý. Bakalým bizim sodaya da yarar mý .
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
[QUOTE=NSHYDN;3820038]Yarýn endeks 2 % yýkarý açabilir. Anlaþma saðlandý. Bakalým bizim sodaya da yarar mý .[/QUO
bu adi kaðýt yarýn dibine kadar düþer. kanatindeyim.
17 Ekim 2019 tarihinde Soda Sanayii A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 5,71-5,72 TL fiyat aralýðýndan 575.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi Þirketimizce gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Soda Sanayii A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %62,02 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Sen de arada gelip iyi laf sokuyorsun ha umbamba. Aldin mi?
Estaðfurullah, ne laf sokmasý, olur mu öyle þey
Yok hayýr, bakýnýyorum þirketlere bu forumda ve ceo larýný araþtýrýyorum sadece þu an. Her ay 300-500 belki 1k þanlýysam 1,5k Türk lirasý kenara ayýrabilsem, hisse almalý mýyým, erken emekli olabilir miyim diye.Altýna bitcoin e gümüþe yakýným ama hisselere karþý sempati besleyemiyorum nedense. Burda her þey bir balonmuþ gibi geliyor. Hele "gerçekte, dolaþýmda olan nakit para" hesaba katýldýðýnda buralar balon gibi geliyor bana. Sadece Amazon la apple I dünyadaki bütün nakit ile satýn alamýyorsun. Korkunç. Çocukluktan beri printer sevmem zaten.
Saygýlar.
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri