sn umbaba altýný gümüþü anlarým hem de yatýrýmcýsýyým ama 'bitcoin'i güvenli görüp de borsaya balon demek talihsiz bir açýklama olmuþ.
sn umbaba altýný gümüþü anlarým hem de yatýrýmcýsýyým ama 'bitcoin'i güvenli görüp de borsaya balon demek talihsiz bir açýklama olmuþ.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Amortisman süreleri minimuma gelmiþken þirketlerimize hala balon diyenler var , siyasal riskler var diye yatýrým yapmayanlarý anlarým ama güncel fiyatlarý balon olarak görmek... Bilemedim...
ben de bilemedim sn Buffet
ATA YATIRIM
'' Þiþecam toplam 3mn TL’lik 0.6mn adet Soda Sanayii TI> hissesi geri alýmý yaptýðýný açýkladý.
Alým yapýlan fiyat aralýðý SODA için 5.71-5.72 TL seviyesindedir.
17 Eylül 2019’dan beri, SISE SODA, TRKCM ve ANACM’nin ödenmiþ sermayesinin sýrasýyla %1.3’ünü, %0.8’ini ve %0.2’sini geri aldý.
Tahminlerimize göre,17 Eylül 2019’dan beri yapýlan 106mn TL’lik geri alým 2019T net karýn %5.1’ine tekabül etmektedir.
2Ç19 sonu itibari ile EBRD’nin elinde bulundurduðu Paþabahçe put opsiyonu sebebi ile ayýrdýðý provizyon sebebi ile SISE’nin 329mn TL net borcu bulunmaktadýr. Bu provizyonu göz ardý edersek SISE’nin 2Ç19 sonu itibari ile 293mn TL net nakti bulunmaktadýr. "
217 milyar dolarlýk coin marketcapi, 141 milyar dolar bitcoin capi var. Her þeyden önce global ve eriþimi sadece bir banka havalesi ile kolay.
Amazon marketcapi 900 milyar dolar.
Apple 1 trilyon un üzerinde.
Microsoft 1 trilyonun üzerine.
Altýn 9 trilyon civarý
Gümüþü bilmiyorum.
Bence çok ucuz
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri