Ýþte.... Ne güzel algý yaratýyor spekcik, þiþe 4.70 den 3.98 düþerken soda 5.8X lerde idi. Soda yine 5.8X lerde.
Kalkan pahalý, hamsi bile 25 lira olmuþ pehh...
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþte.... Ne güzel algý yaratýyor spekcik, þiþe 4.70 den 3.98 düþerken soda 5.8X lerde idi. Soda yine 5.8X lerde.
Kalkan pahalý, hamsi bile 25 lira olmuþ pehh...
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
þiþe 4.7 iken de soda alýyordu soda 5.8x idi, 3.98 iken de alýyordu soda yine 5.8x idi, þimdi 4.5 oldu yine almaya devam ediyor soda yine 5.8x. çizgisini bozmayan kaðýt SODA. þahsiyet meselesi.
bu arada grup hisselerinden ANACAM tarihi zirvesine gidiyor belki 1 kaç güne. . TRKCM 3.0x üzerinde kalýcý olursa zinciri koparýr gider 4 lere tekrar. darýsý bunlara ne diyeyim.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Doðru diyorsun....
dönem dönem grup þirketleri arasýndaki makas açýlýyor. sodayý satýp trakya cama girmiþtim.
trakya hareketini yapýnca tekrar sodaya dönme düþüncesindeyim. ama bunun için galiba biraz erken.
bol kazançlar.
5,90 ý geçtiðini görür mü ki bu gözler bu hafta içi
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Hakan Atilla borsanýn baþýna getirilmiþ.
@666 senin halk banka kýyak geçermi dersin? Hýmm ne dersin
Yer Ýmleri