Heriflerin hepsi aktif olarak saityor bugun sabahtan beri. Alis tarafindakiler de gomlekciler, donup satacaklar. Sise'nin gelmesi lazim. Keko kurtaramadiysa ben hic kurtaramam.
þiþe dün kendinden geri alým açýkladý. bugün de alýyor sanýrým kendini. pastasýný görmedim ama. umarým kapanýþa doðru bundan da alýr.
31.10.2019 tarihinde Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 4,35-4,38 TL fiyat aralýðýndan 550.098 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %67,50 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
þiþe 10 milyon lot toplasa ancak 5.7x ye geri döner...
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Nasuhum durum öyle gösteriyor ki, zamanla þiþede halka açýk oranýnda barýþ ile nasuh yazacak.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yeni endeksler çýkmýþ birkaç tane... Banka dýþý likit 10 firma endeksinin 3 tane yedek hissesi var, birisi de SODA...
Warren Bafýt'a koyim, bi duble raký, sýkýysa gelsin burda yapsýn uzun vadeli yatýrým. Gosgocaaa Þiþe grubunu ve dahi diðer ulvi ve güzide pek çok þirketimizi hisseli harikalar kumpanyasýna çevirdiler. Amariga'da ninem de kazanýr uzun vadede. Kam ooooon warrren, dont be fool.
Yer Ýmleri