Bizimki (þiþe) mendil almýþ eline yine halay baþý. Ilk ben výzzýklanayým. Bu ne þimdi 10 günde %3 anca yüksel bugün 3.5 aþaðý git. Meshur tetikci Ak yatýrým yine devrede.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizimki (þiþe) mendil almýþ eline yine halay baþý. Ilk ben výzzýklanayým. Bu ne þimdi 10 günde %3 anca yüksel bugün 3.5 aþaðý git. Meshur tetikci Ak yatýrým yine devrede.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Hocam ne yatýrýmý ne verim almasý. Þirket yeni birþey icat etmedi. Yeni sektör yapmadý. Bir nevi kapasite arttýrýmýna gitti diye düþünmek gerek. Soda yarýn kapasite artýrýmýna gidiyor dersek olumlumu olumsuz mu algilarsiniz. Sonuçta yarýn artiracagi kapasite arttirimi kadar yine maliyeti olacak bu büyüdükçe maliyet oranida artacak ama marjlarda artacak. Hiç birþey yapmamýþ olmasý ya da bilmedigi bir alanda olmasý daha riskli olmazmiydi. Cam elyafida sýfýrdan kurdu ama 45 yýldýr iþin içinde. Yýllýk soda kulu büyüme oraný kaç ne kadar ihtiyaç var ve karþýlýðý ne? Bunlara kafa yormali. Ayrýca yatirim baþlayacaðý tarih neden o 2024 de neden 2021 deðil. Fayda, ihtiyac, fiyat bunlar o sürece kadar dusunulmustur. Bu bakkal deðil ki köþe baþýna açayým ya tutarsa hesabi. 10-15 yýl oncesinin planlaridir. Dünyada her noktada fizibiletesi yapýlýp hesaplanan þeyler bu isler öyle forumda ikikafadarin biraraya gelip çekirdek citlayip yorumlamasý ile olmuyordur. Ytd.[/QUOTE]
Ha peki bu kadar süre içerisinde yatýrýma kadar ekstra baþka bir alým yapamaz mý? Yani elde nakit var dimi? Bu yatýrýmýn %20 si iç kalaný kredi ileydi. Ne bileyim baþka bir sektör ya da daðýtým þirketi veya baþka bir satýnalma planlamiyorlarmidir? Sadece yatýrým bilenen þey ama bilmediklerimiz ondan daha çok. Ama yine de suanki durumlar gerçek olanlar. Gerisi sadece hayal ve olasýlýklar. Neden böyle dedim çok zaman ve çok nakit var sadece düþündüm tavsiye niteliði olamaz elbette.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
hoþça kalýn bol kazançlar dilerim.soda defterini kapattým.
Yok öyle kapama falan 🤔 belki dediðiniz rakam veya altýna gelir defter yine açýlýr 😄 . Ama tahtaciya buradan soylirem eyyyy tahtacý 7.8* lerden düþtün. Kolboregi vezirparmagi vs. Bu saatten sonra sn boziklunun dediði yere ne kalmýþ veya dahasý hiç farketmez. Yükü doldurtursun birçok kiþide dolar euro dolar. Hele hele. Bekletim. Düþersen birikim çýkarsan yatýrým yatay olursan hem birikim hem yatýrým. Hele.ytd
Sayýn bozoklu dün borsa uçarken 5.63'den sattým ve bugünkü niyetimde aþaðýya gelirse sattýðýmý yerine koymaktý, lakin sizin yazýnýzý okudum, eminol ben sadece kâra bakýp almýþtým ve yatýrýmdan haberim yoktu, tane tane anlatmýþsýnýz, dedikleriniz mantýk dahilinde ve borsa yatýrýmý yapan ve bedelli sermaye artýrýmýný sevmez, örnekleri çok. Benim için deðerli bilgi paylaþýmýn bana kazanç saðladý, çok teþekkür ederim. Keþke takip ettiðiniz kaðýtlarý bilsem. Bu yazdýklarýmý diðer yatýrýmcýlar düþecek veya çýkacak diye algýlamasýn lütfen. Y.T.D
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Karina bakip nasil aliyorsun anlamak mumkun degil. 160 milyon dolardan 25 milyon dolara inmis.
Nasil bir sirktir bu Kulcu ya! Korler sagilari agirlar misali bilmeyen bilmeyeni ornek aliyor, takip ediyor, vs.
Yer Ýmleri