tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
Sodanýn aylýk bazda 10 yýllýk grafiðindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. Ýlk dönem 26 ay sürmüþ. Þu anda yatayda 17. aydayýz. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kaðýttan bir þey beklememek lazým. YTD
tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
Sodanýn aylýk bazda 10 yýllýk grafiðindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. Ýlk dönem 26 ay sürmüþ. Þu anda yatayda 17. aydayýz. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kaðýttan bir þey beklememek lazým. YTD
Sn. Obblomovv,yazdýðým yorumla ilgili güzel! dokundurma yapmýþsýnýz.Yiðidim falan ??? Ben orada soda ile ilgili ne yazdým tekrar okuyun.Borsada dünkü çocuk deðilim! Neyin ne olduðunu az çok bilirim.Bu yazýma cevap yazacaksanýz eðer üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Yoksa benim cevabýmda bu kadar yumuþak olmaz.Saygýlar.
Pek birsey biliyora benzemiyorsun yigit. Daha sirketin yatirimlarindan bile haberin yok. Biri birsey yaziyor "ha oyle", baskasi birsey yaziyor "uzuldum boyle"...
bu topik sahipli dostum...öyle rahat rahat gelip yazamasýn...her dört kapýsý tutulmuþ...birinde oralet osman ,birinde 666 ,birinde obbolov ,diðer kapýya da yucini koymuþlar...saðolsun yucin kapýyý herkese açýyor...
yoksa girmek mümkün deðildir..girince de kurtulamýyorsun içeride sürekli birileri seni iðneliyor...sonunda lanet olsun sodanýza deyip evden kaçýyorsun..
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri