Simdi birsey yazsam laf sokmus olacagim. Pre-emptive strike ile beni etkisiz hale getirdin. Muahahaha![]()
Simdi birsey yazsam laf sokmus olacagim. Pre-emptive strike ile beni etkisiz hale getirdin. Muahahaha![]()
Arkadaþým ,ilk yazýmda çok bildiðim bir þirket olmadýðýmdan bahsettim zaten.Garan'ýn bile %10 düþtüðü gün dik durmasýndan etkilendim dedim.Neden bu kadar baskýlandýðýný sordum ,saðolsun Nasuh Bey açýklama yaptý.Þirketin tüm yatýrýmlarýný bilmek durumunda deðilim.Amacým trade etmekti.Bugün þükür kritik ABD görüþmesi öncesi de %50 trade ettim...
Surda olumsuzlarini toplamistik, ordan da bak, isine yarar belki: https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post3688207
Bugünde yukarý hareketine devam.5.91 5.95 ve 5,98 son ve hacimle geçilmesi gereken seviyeler.Artýk 6 üstünde oynaþsýn SODA.Bakalým yeþil oku nerede yakacak....Þu anda zorlaya zorlaya çýkýyor.Kendine has sert yeþil çubuklar olmasýný bekliyorum ......
yarýn 50 günlük aþaðý geçebilir.
Son düzenleme : yucin; 14-11-2019 saat: 00:04.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Yer Ýmleri