Hayýr size deðil hiç kimseye kýzmam...
Salý günkü öngörümü de çok iyi hatýrlýyorum demiþtim ki yarýn çarþamba yine benim için çarþamba olmasý umrumda deðil ama tahta yapýcý böyle yapýyor yarýn hareket olacak dedim... Ama siz nasýl anlarsanýz anlayýn... Ben net olarak aþaðý ya da yukarý hareket olacak demedim demem zaten... Yön vermedim... Sizler ýsrarla yukarý anlamak istiyorsunuz o sizin anlama ile ilgili sorununuz... (bu sözleri söylerken bile size kýzmýyorum çünkü ne kadar anlatýrsan anlat ancak karþýdakinin anlayabildiði kadardýr) Þimdi olmuþ mu olmamýþ mý grafik üzerinde görelim... Buradaki sarý daire salý günü yani yarýn hareket olacak dediðim gün yeþil daire de çarþamba günü hareketten kasýt ne bir önceki günün en üst veya en alt fiyatlarýnýn bir yöne geçileceðidir... Burda ne olmuþ en alt fiyatý aþaðý geçilmiþ geçen çarþamba da yukarý geçilmiþti... ona tahta yapýcý karar verir...
Þimdi burada sayýn 666 da söyledi dedi ki bunu bilmek marifet deðil bunu sýradan biri atsa da yüzde elli tutturabilir doðrudur atsa tutturabilir ben de zaten bu benim marifetim falan demiyorum... Ben herkes gibi gördüðümü paylaþýyorum o da çýkýyor bu kadar basit görüþüm olmadýðýnda da ertesi gün için bir tahminim yok diyorum... Umarým artýk anlaþýlmýþtýr... Bu kadar emek verip yazdým... Umarým bu mesele kapanýr...
[IMG][/IMG]

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri