Yok yeþil ok la artýyor, yeþil.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok yeþil ok la artýyor, yeþil.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Aynen abi. 2 sene yataya sardýðýný bilirim. Þu an da öyle bir dönem gibi. Sessizlik, sakinlik iyidir. Yabancý sattý satacaðýný . Bal böceði gibi geldi koynumuza girdi sonra da batýrdý iðneyi. Daha satacaðýný sanmamakla beraber 5-6 ay içinde yeniden agresif olarak geleceklerini düþünüyorum. Bu süreçte bu hisseye sükunet gerekir.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Citi menkul karanlýk odada 5.69 dan 546 bin satmýþ. Yabancýlar satýþa devam ediyor. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kara Cuma yani Bilek Firaydey indirimi var hisselerde. Büyük indirimli satýþ günlerimiz baþlamýþtýr.
Çitili Devid, Doyçeli Hans, Meril Liyncli Elizabet satar, Akyatýrýmlý Birol, Yapýkredili Serkan, Ýþbanklý Melih alýr. Biz buna ingilizce "Mall kill it leeme" diyoruz. Türkçesini bilemiyorum nasýl diyoð siz?
mayýs ayýndan beri düþüþte olan hisse de endekste satýþlar devam ederse 5.50 görülebilir..
5,70'i aþaðý kýrmasý iyi olmadý. 5,70 - 5,73 bandýnda 2-3 gün stabil kalmasý senedi geri döndürebilir... Beklemek ve görmek lazým...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Boþuna hisseyi suçluyorsunuz ben cuma aldým..ondan dustu..[emoji23][emoji23]
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri