Originally Posted by
666
Ben de anlamadim o isi aslinda. NSH, Barba falan esprili insanlardir. Orda hatta kendime "amele" muamelesi yaptigimin ornegini bile koymustum.
Beni guldurdum. Neyse bosver, alinmazlar oyle kolay. Yanlis anlasilmis.
Demek ki karar aný; espiri mi yaptý, yoksa lafý koyup oturttu mu.
Sanýrým sen kaçýrmýþsýn o bölümü tekrar alýntýlayýp bahsi kapatalim. Bir dost 1000 lot destek attim dedi, Nash olsun bin lot bin lottur dedi, bende oha Nasuh beðenmediðin benim tüm portföyüm diye trolledim, derken bir arkadaþ bu sayfaya giremiyorum diye yazýnca sayýn omakahini o cümleyi kullandý.
Þimdi sayýn omakahini maksadýnýn kalp kýrmak olmadýðýný beyan ediyor ve bence konu kapanmýþtýr. Ayrica kendisini de bu olgun davranýþtan dolayý kutlarým, yoksa espiri mahiyetinde hertürlü laf sokmalar, resimler baþüstüne ama ne diyoruz hakaret olmadan.
Aslýnda biraz da kendisi ile sanýrým fazla yazismadigimizdan kaynaklanýyor olabilir, belkide vesile olur, yoksa sen bana bunu yazsan güler geçerim, zira ben nazýmýn gectiklerine aðýr cümleler kullanýyorum.
Sonuç: karþýlýklý iyi niyet göstergesi ile dava düþmüþtür.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yer Ýmleri