Evet ama zaten farkýnda olmadan ödüyoruz o bedeli en azýndan her ay enflasyon kadar paramýz eriyor Soda ise geri geri gidiyor. Yani Sodasý olanlara sözüm, benim hissemde de ayný sorun var.
Sorun deðil hocam, ha bedelli ha bedelsiz ama bizler bedelini 8 ay tek kuruþ kazanmadan hisseyi taþýyarak ödedik, vatan sað olsun.
Günün takaslarý : https://resimyukle.xyz/i/3W6GUa
Hissedeki daha doðrusu bu sayfaya yeni gelen arkadaþlara 1689'ncu kez tekrar hatýrlatalým.
Soda külü fiyatlarýný sunsirs.com vs gibi sitelere bakarak takip etmeyiniz, yanýltýr. Soda Sanayii A.Þ. ve diðer kül üreten firmalar satýþlarýný her dönem ve satýn alýnan miktar için farklý olarak belirler. Saðda solda gördüðünüz kül fiyatlarý Çin spot piyasasý (ne demekse?) için geçerli yerel fiyatlardýr.
Ýkinci konu evet, bingoooo Soda A.Þ. hissesinin dolar kuruyla bir ilgisi vardýr because of dolar yokarý Soda yokarý bunun da 8 ana sebebinden birisi hatta belki de en önemlisi kasadaki nakit, cash, tiko, canlý mangýrlar yani paralar özellikle dolar olarak duranlar.
Kottan çýkýp, tekrar içeri girer, sonra gene çýkar. Rahatsýz bu
Dünya gözüyle 8-9 larý elimizde, kucaðýmýzda malýmýz varken görecek miyiz acep
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görürüz ömrümüz olursa
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Ziraat yatýrým bu hafta için portföyüne eklemiþ. HF 6,30-34 demiþ.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Osman bugün marmarayda giderken iki kiþi konuþuyordu duydum, biri diðerine kýsýk sesle Teko 7 lira olacak dedi.
Soda yükselebilir, düþebilir.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yer Ýmleri