Originally Posted by
Oralet_Osman
Sayýn BARBA siz de hoþ geldiniz. Bildiðim kadarýyla sizde Þiþe grubu hisselerden yalnýzca SODA, ÞÝÞE, ANACM, TRKCM, DNZCM, TSKB, ÝSCTR, ISKUR, ISATR, ISBTR var. Daha önce bir yazýnýzda Þiþe, git duvara iþe yazdýðýnýzý hatýrlýyorum.
Genel anlamda Þiþe grubu'nun endeksin bu son 1,5 aydaki muazzam ve muazzez abacý yükseliþine ayak uyduramayýp bilakis karda badenaj (patinaj?) çeken bir Lada Niva gibi debelenmesi hususunda çýkýþ yolu olarak gördüðünüz yol köprüden önce son çýkýþ mýdýr yoksa basamakta durmayýn otomatik kapý çarpar misali tehlike halinde camý çekiçle kýrýnýz uyarýsýndaki çekiç & takoz oluþumu mu var teknik olarak hareketli ortalamalara bakýnca?
Bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum. Adamýn baþýna ne gelirse ya meraktan ya da Soda'dan gelirmiþ ama hadi hayýrlýsý bakalým.
Hoþ buldum sayýn Oralet Bey. Ben de belirttiðiniz hisselerden bolca var, artýk hangisinden ne kadar var, veya nerede ne salladým bende þaþýrdým
Formasyonlara gelince bu aralar Ýshak paþa sarayýna takmýþ durumdayým yapým iþlemi tamamlandý þimdi tersten tamamlanacak mý merakla izlemekteyim. Git duvara iþe derken sarayýn duvarýný kastetmedik heralde, belanýzý aramayýn. Saraylar biliyorsunuz tarihe tanýklýk eden yapýmý da yýllar süren ebedi eserlerdir, tabi bir iki yýlda yalap þap yapýlanlardan bahsetmiyorum, söz meclisten ve söz külliyeden dýþarý yani öle bi niyetim yok onu belirteyim.
Sonuç olarak hocam beraberliði de yazýyoruz, rakip takýmý da yazýyoruz, ev sahibini de hangi sonuç gelirse aha bulduk diyoruz. Diðer iki sonuç anýnda çöp oluyor haliyle.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yer Ýmleri