2018 kasýmdan beri düzenli eþit miktarda alýyorum 4000 liralýk.. Bunun dýþýnda adeldeki yüklü yatýrýmýmda sýð hisseye portföyün baðlanmamasý gerektiðine karar verip 13 ay tutup çok küçük karla satýp 13 hisseye parayý 13 eylülde daðýttým.. Tüpraþ 133 lira, ereðli 6,58, ford 60,20 ve de soda 5,92 den en son girdiðim hisseler..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Bilançolara takýlmamak lazým.. Allah her yatýrýmcýyý dürüst yönetimlerle yönetilen þirket hissesi almayý nasip etsin.. Kar transferi ile içi boþaltýlan çok þirket var.. Yýllarca yatýrýmcýya zýrnýk koklatmayan þirketler var.. Eskiden bildiðim soda temettü çok az verir bi miktar bedelsiz verip akmasa da damlayan bi hisseydi bütün iþ grubu gibi...
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Aþaðýda 3,11 37 bin endeks/6,22 53 bin endeks hedefimdi.. Ama endeks 84 binde mayýs ayýnda 3 lü dip yapýp tarihinin en büyük yükseliþine baþladý.. Adel hala 2200 lot portföyümde var ama nakit yönetimi kötü bi þirket.. Endeks yeni dip yapmayýnca beklediðim seviyelerde gelmedi.. Dolayýsýyla yanýlmýþ oldum haklýsýnýz
Aracý kurum çalýþanlarýnýn kötü niyetli yorum yaptýðýný düþünmüyorum..bence tek sorun vade olayý ve Türk yatýrýmcýsýnýn borsayý al sat arenasý olarak görmesi aracý kurumlarýn bireysel kyyi buna kanalize etmesi..
Yer Ýmleri