Sn 666 burdan sizce ne anlamalýyýz? 2.3 milyon lot ile örülen duvar kaðýdý götürmeyerek insanlarý býktýrýp sattýrma çabasý deðil mi ? Þahsi görüþüm bu yönde . Son günlerde oluþan tarihi hacimler , hissenin görece ucuz olmasý ve cari açýk vermememiz için zamanla deðer kaybettirilecek Türk lirasý , 5.9 üstü kapanan dolar kuru ile Þubat ayýnda gelecek 4Ç bilançosunda 3Ç’e göre yazýlacak kambiyo kârý . Yürüme vakti geldi fakat düþüþlerle ve hisseyi belli noktada sabitleyerek lot toplama hareketleri diye düþünüyorum .
O zaman hisse gormedigi fiyatlari test ediyordu, normal olarak kademeler bos olur.
Bankalardaki aciga satis yasagindan dolayi kumarbazlar diger 30 hisselerine gecti. Bu da nasibini aldi. Yanliz burda hisse dusmeye basladiktan sonra Kenenin hic (cok az) satmayip aldigi 28-30 milyon lot var.
5. Ayda yabancý takas oraný % 78
22/12/2019 yabancý takas oraný % 48
Günlük açikcýlar % 7
Oyle buyuk hayallerim yok 7.50 tl benim icin makul orta vade hedefidir
Oralet abi guzel noktaya parmak basmissin.
Ben full hissede oldugum icin ve soda alacak param olmadigi icin soda kontrati aldim.
200 kontrata 14 bin yatirdim ve portfoyum 20bin tane soda m varmis gibi degisiyor. Bu sekilde hisse %10 artsa param nerdeyse ikiye katlanacak, duserse de param sifirlanacak. Ya batarim ya cikarim, bu son yukseliste kazancli ciktim, ocakta yukselis bekliyorum, endekste116binlere gelsek yeter.
Sodadaki dolar ve tl bazlý hedefleriniz neler? Vadesini de belirtirseniz sevinirim . Ucuz buluyormusunuz ?
Yer Ýmleri