köyün delisi bitmiyor ki...
köyün delisi bitmiyor ki...
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Bugun de iyi veriyor. Once SÝSE'ye veriyor, sonra bakiyo SODA da ac, donup ona da veriyor, bunlarin ikisi de iflah olmaz diyip koktuguna gidiyor, arkasina yaslanip biraz dinleniyor.
Dinlendikten sonra basliyo tekrar vermeye.
ne zamandýr baþlýðý takip ederim ilk defa yazacaðým. bu soda tam aðýz içinde çýkan aft gibi. acý veriyor ama yine de dilimi deðdirip deðdirip canýmý acýtýyorum. satayým kurtulayým diyorum elim gitmiyor. Allah ben dahil hepimize sabýr versin.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok verici hisse oldu soda son zamanlarda.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Merak ettiðim bir husus var , net bilgisi olan yardýmcý olursa sevinirim . SODA'nýn ödenmiþ sermayesi 1 milyar ve halka açýklýk oraný %38.77 gözüküyor , son geri alýmlarla beraber Þiþecam'ýn SODA'daki payý %62.02'ye ulaþmýþ yani halka açýklýk oraný %37.98'e düþmüþ gözüküyor . Þimdi merak ettiðim konu piyasada 379.8 milyon lot mu var ? Normal þartlarda böyle olmasý gerekmiyor mu ? Bir yatýrým sitesinde bunu doðrulayan bir yabancý oraný/lot sayýsý mevcut 200 milyon lot ve %52 sahiplik gibisinden oranlar yakýn yani . Ýþbankasýnýn ve matriksin verdiði takas analizi ise farklý , lot ve lot sayýsýný oranladýðýmýzda piyasada sanki 547 milyon lot mevcutmuþ gibi gözüküyor . Neden tutarsýzlýk mevcut ? Teþekkürler.
Yer Ýmleri