Arkadaþým millet yarýn ne olur ondan bi haber , sen haziran fiyatýný soruyon.
Ýyi olur inþallah diyelim.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým millet yarýn ne olur ondan bi haber , sen haziran fiyatýný soruyon.
Ýyi olur inþallah diyelim.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Bu birleþme benim için hiç iyi olmadý
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Abi hani atalarimiz "ortak karý al ortak þirket alma" derlerdi? Ortaklik bizi bozar. Madem ortak olacaktik zamaninda neden ayri sirketler kurmuslar?
O zaman Turkiye, Suriye, Rusya, Yunanistan, Ýran, Gurcistan, Bulgaristan ve Panama da birlessin kocaman ve guclu ulke.olalim? Panama nerden cikti derseniz kanal var ya orda onun icin. Kanal Ýstanbul u yapmaya da gerek kalmaz hani. Neyse demem o ki bir nesil Soda ile.buyudu.
Soda parasiz yatili okulunda okudu cocuklar.
Soda temettuleri ile universite okudular.
Babalar bedelsizlerle ev gecimine katkida bulundu.
Altin günü yerine Soda.günü yapan kadinlar vardi.
Ya Tuðçe hanim?.Acaba onun haberi var mi bu birlesmeden? Hem birlesme ne demek yahu? Birlesme iki kisi arasinda olur. Birbirlerini seviyorlarsa aþk birlesmesi sevmiyorlarsa görücü usülü olur.
5 kisi arasinda birlesme degil olsa.olsa danaya girme.olur. Kurban'da danaya mi giriyoruz.lennn? Ben bu oyunu bozarim. Yarin istinaf mahkemesine dava acicam. Gerekirse Avrupa Ýnsan haklarina kadar giderim.. Çin'e bile giderim derdim ama orasi biraz karisik.
Sodasiz bir borsa dusunulemez. O kaddarrrr.
portföyde soda vardý. onlarý satamazdým, riski dengelemek için seans baþýnda þiþe aldým. daha alacaktim/malýydým. uçtu gitti, bugün iþbank þiþe satýp, soda almýþ. herhalde bir bildiði vardýr.
Haziran sonunda fiyatý ne olur diye mi yazýyor mesajýmda? Birleþme daha erken olursa, vadeli piyasadaki uzlaþma fiyatý tahtanýn iþlem gördüðü son günün fiyatý mý olur, yoksa birleþme için ilan edilen fiyattan mý olur? Soru bu kadar basit, cevap zor olabilir. Bilmiyorsan okur geçersin ki soru bilene soruluyor, okuduðunu anlamýyorsan zaten hiç cevap vermezsin.
"I would never die for my beliefs because I might be wrong."
Yer Ýmleri