En ucuz olaný trkcm
sonra þiþe, soda andcm, dnzcm olarak sýralanýr, ucuz olanlar illada yukarý çekilecek demek deðil tabi. Teoride yukarýdakileri aþaðý vererekte eþitleyebilirler, buna kimse bir þey diyemez.
tekrar olacak ama olsun, aslolan ortaya çýkacak olan firmanýn fiyatlanmasýdýr. grup Fetret dönemini atlatýp harekete geçti, bu deðiþim dönüþüm pozitif yonde fiyatlanmalýdýr.
Bu hafta ne olacak bakalým. Umarým bu hareketlilik 1 günle sýnýrlý kalmaz . Kaldý ki soda nasibini hiç almamýþken...
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Hocam ben pd dd ve fk bakmýyorum kendi sistemim farklý. Bence hem gidiþatý hem karlarýna göre fiyatý en ucuz olan tartýþmasýz soda, eðer ayrý þirketler olarak kalsa 2 3 Yýlda en iyi performansý göstereceðine her bahse girerdim ki zor kazanýlmýþ paramla o bahse girmiþtim de 1 ay soda taþýdým sonuçta. Bundan sonra aþaðý yukarý her þey olur bu tarz süreçlerde, halka arzlarda vb. bulunmamayý tercih ediyorum hayýrlýsý olsun eðer elimde kaðýt olsa en büyük korkum pwc'nýn da sizin gibi bakmasý olurdu ki muhtemelen öyle deðerleme yaparlardý ben almayayým.
Yanlýþýnýz var defter deðeri önemli deðil þirketin pwc deðerlemesi önemli.þimdi benimbir þirketim var arabasý binasý osu busu defter deðerim 1 milyar deftr üstünde ama benim þirketim yýllýk 1 .1 milyar kar ediyor hadi satýyoruz þirketi defter deðeri 1 milyar bu fiytamý satacaz.deðerleme çok farklý .3 haftaya deðerleme çýkar o zamana borsadada fiyatlamalar deðerleme fiyatlarýna açýklama gelmeden ulaþýr.þimdilik algý oluþturup sodayý baskýladýlar 1 hafta sonra iþler deðiþebilir.dikkatli olun .
bütün yazýlanlarý okuyunca borsanýn altýn kuralý ortaya çýkýyor. hiç kimse memnun deðil. o zaman ne diyoruz herkez satarken al herkez alýrken sat.bende cumadan araniza katýldým. hacim etkiledi beni.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayý Ýçer
Yer Ýmleri