bir tarafta krizde olan inþaat, araba sektörüne cam üreten þirketler, diðer yanda % 100 kapasite çalýþan, yeni yatýrýmlar peþinde koþan soda. þirket açýklama yapýyor; sadece defter deðerine bakýlmayacak diye ky üç maymunu oynuyor. cam þirketleri halinden memnun soda ya yamanmaktan memnunlar. soda yatýrýmcýsý tapon þirketlerle birleþmekten mutsuz. hangisinin deðerli olduðu gün gibi ortada deðil mi? þirket piyasa çarpanlarýna bakýlacak diyor; piyasa çarpaný sadece defter deðeri mi? f/k da önemli bir rasyo, trkcm 6,7 -þiþe 6,6 iken soda 6 . hangisi ucuz. kaldý ki soda nýn gelecek beklentileri çok daha büyük.
bana makul görünen þiþe ile soda nýn birleþmesidir. diðer camlarý kendi aralarýnda birleþtirmelidir.
Defter deðeri eþitleme falan adil deðil. Zaten açýklama da geldi degerlemenin hangi kýstaslarda yapýlacaðý konusunda . Þiþe verecekler diye niye sadece þiþeye göre deðer biçelim .
Deðerleme bagenilmeyip dava açýlsa sonuç alýnýr mý acaba onu merak ediyorum. Benzer olay bilen var mý ?
OYAK çimento þirketlerinin birleþme raporu. Yol gösterici bilgiler var.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...6f5a998e386d73
Cuma günü iþ yatýrým 5 milyon net , deutche ve hsbc 7 milyon net almýþ. Belli ki birilerinin kulaðýna kar suyu kaçmýþ, ben hisselerimi aynen tutacaðým, bu benim için önemli bir gösterge.......
Burada yapýlan çalýþmanýn aynýsýný buraya yaparlarsa sodanýn iþine gelir.
Çimentolarda Piyasa deðerinin ( defter deðerinin deðil, trakya camdakileri üzülecek ama) %50
Ina nýn %45
Benzer þirket çarpanýn %5 alýnmýþ.
Çimento analizini görünce resmen rahatladým. 4 farklý deðerleme de de %25 olarak daðýtýlrsa, en karlý çýkacak olan bence soda.
Yer Ýmleri