Resim yukleme basarisis diyor anlamadim. Ykb garanti ak ve is alicili. Teb yf deniz credit saticili.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resim yukleme basarisis diyor anlamadim. Ykb garanti ak ve is alicili. Teb yf deniz credit saticili.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle asimetrik yazýp milletin moralini bozmak istemiyorum ancak...
Aylardýr böyle alçak alçak sürünmesinin sebebi bu b.ktan birleþme haberiymiþ meðer,
Elbette ky olarak tüm hesap kitap ince kalýn ve kaba analizlere raðmen eþþeði yürütemeyiþimiz.
Ve deli gibi önceden haberi olupta hisse satan sevgili büyük yatýrýmcýlarýmýz...
Ve haber düþtüðü anda önce silkele sonra tepeden mal boþalt taktiði...
Bütün bu denklemleri yerli yerine koyunca aslýnda bu hisseden bir halt olmayacaðý apaçýk ortada
Yanarým yanarým bu rallide bu gerizekalý hisse yüzünden portföyümün bir kýsmý neredeyse yerinde saydý.
Þimdi aslýnda direk satmam lazým ama geçen zamana ve avcumu yalamama kýzýyorum zoruma da gidiyor.
Bu aptal hisse bence rahmetli olmuþtur. Alçak alçak buralarda sürünerek ömrümüzü çürütmeye devam edecektir.
ÞAYET yukarýlara gidecek olsaydý taa 5 6 ay öncesinden 40 50 tl leri bulmuþtu bizde yav ne oluyor diyene kadar bu haberle elimize 60 70 tl lerden verirlerdi. Bu senaryo deðiþmez.
Bunu buraya niye yazdým bilmiyorum ama çok sinirliyim.
Aslýnda hukuk iyi çalýþsa yalnýzca benim gibi bir basit yatýrýmcý bile dava açsa bu birleþmeyi yapamazlar.
Gerekçe: Ben bu hisseyi soda hissesi olarak temeline bakarak aldým sizin aldýðýnýz aptal birleþme kararý beni baðlamaz ama nerde öyle bir sistem.
Neyse yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir asla da olamaz kiþisel hezeyanlarýmdýr. Bu yazýlanlara bakarak yatýrým kararý filan alýnamaz...
Geçmiþ olsun bana...![]()
https://resimyukle.xyz/
bu site iyi.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Þayet hayýrlý bir birleþme olsaydý emin ol olurdu
þirketin/grubun aurasýna aykýrý o hareket. o fiyatlar iki türlü olurdu:
1- þirket ele ayaða düþüp Galip vs. gibi herfilerin eline düþecek,
2- apple/tesla ile filan JV açýklamasý yapacak.
hayýrlý geliþme derken kaðýt dolar/tl deki aþýrý hareketliliðin ardýndan anormal oranda kar yazmasýna raðmen 100% artmamýþ. bundan olumlu geliþme ne olabilirdi ki soda için? 2 milyar dolarlýk yatýrým açýklamasý yaptý kaðýt %50 düþtü. bu kaðýdý güvenli yapan þeyler:
1- görece yüksek temettü ödemesi
2- yüksek döviz stoðu, nakit pozisyonu
3- borçsuzluðu
4- düzenli artan kar marjý, üretim iyileþtirmeleri ve FAVÖK beklentileri.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Kulcunun temettulerini param parca etti camcilar. Ac kurtlar gibi saldirdilar bulunca. Bunun temettu cetesi de hem kuzusundan, hem buzagisindan oldu. Hem de endeksin yukselisini kacirdi. Yazdiklari hikaye ile kaldilar.
Tupe, Petkim'e veya oteki vakit kaybettiren hisselere bakin temettu icin.
Diyecegim de, Petkim'inkileri de Azeriler talan etti! Bir rahat yok su garibim temettuculere.
Keko baba bile bunda is yok dedi, durmadi. Gitti 1 ayda %50 vurdu Karel'de. Keko durmuyorsa birsey bildigindendir.
Yer Ýmleri