Abi bu Sodacilari sayiyla mi vermisler.yaa? Ziraat bankasi subesinde maas almayi bekleyip týklým.týkýþ oturan emekli amcalar teyzeler gibisiniz. Sinir stres gýrla.
Memleketin oyle.bir icine edildi ki Sisecam Kap'a haber yollayip her lot Soda'ya bir gram da altýn odeyecegiz dese yine altinda çapanoglu ararsiniz siz. Aslinda Sodanin hakki 1.3 gr altindi ama 1 gr.verdiler dersiniz.
Uzun vadede yatýrým yaparken pek çok risk barýndýrýr, savaþtýr, krizdir vs burada en azýndan risk kontrol altýnda neden bir taban fiyat var bu ne olursa olsun alta düþmeyecek ama yükselme durumu olabilir mi belki, peki þirketler birleþmeyebilir mi, iþ bankasý ne diyecek bu iþe bir fikriniz var mý? çýktý hadi lan ben birleþtirmiyorum diyebilir mi, o zaman ne halt yeriz?
Ýþte deniyor dediðin birleþme fiyatý hangisi o belli deðilki,
Öyle bir rakam yokki ortada ,
Birleþme fiyatý dediðin senin ayrýlma hakký ,
Birleþme fiyatý be deðiþim oraný için teþkil olucak rakamlarý anlaþtýklaruüý firma yapýcak bekliyoruz,
Soda trakya cam için deðerlemeyi bekliyoruz,
Trakyada bu þirketlerden tek artý olan sadece, tek artýsý var sadece baþka bir artýþý yok oda özsermaye deðeri altýnda fiyatlanmasý.
Özsermayesinin altýnda olan þirketin özsermaye altýnda deðerlemesi olmaz,
Soda cam ve trakyanýnda þuanki fk ve pd dd zaten ucuz ve ciddi iskontolu olduðunu gösteriyor ,deðerlemde gerçek deðerler gelicek ona inanýyoruz,
Þansýmýz iþbankýn aile þirketi olmayýþý o ciddi artý,iþbankýn parasý kimsenin oarasý deðil þu diyemiyorsun þu aile diyemiyorsun,
Þirketlerine ne deðer belirlenþrse o rakmadan bedelini ödiyecek þiþe hissesi verip
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet mantikli apoc. Ama ne yapacaksin? Kelek yaptilar iste goruldugu gibi.
Bu islerin masrafi var. Ayrica enerji ve zaman harciyor, ki bunlar is hayatinda paradir. Ayrica bu sirketlerin itibari var.
Grup bu isin basari ile sonuclanacagini bilmese (SPK, Rekabet Kurlu, vs), bu ise kalkismaz.
Is hayatinda kimse ya tutarsa diye gole maya calip secim yaptirmaz tekrardan mesela.
arkadaþlar bir þeyi atlýyoruz sanýrým. þimdi ayrýlma hakký 6,32 olarak belirlenmiþse þiþe cam neden deðerleme þirketi ile anlaþtý. þirketin normalde deðerlendirme yapýp o deðerleme sonucuna göre ayrýlma hakký önermesi gerekmiyor mu? ve benim bildiðim þirket deðerlendirmesini daha yapmadý. yanlýþ biliyorsam düzeltin
Oralet abi bu fiyat sana gelsin; endeks 120500,Soda:6.38
Haberden sonra da ky, toplu ele verme operasyonunda buyuk oranda telef oldu.
Bu isin normal yolu borsadan hisse toplamaktir. Adam gibi piyasadan uzlasa uzlasa piyasa fiyatindan hisseleri toplar, %5-10 kalinca da cagri fiyatiyla, ben birlesiyorum, borsadan cikiyom dersin.
Yapilan kanuni yoldan dolandiriciliktir. Ben soda almisim zorla bktan fiyata hissemi aliyorsun, zaten zaman maliyetiyle zarardayiz,.
Yer Ýmleri