þiþeye göre 1.30 altýnda deðiþim oraný bence çok saçma ve soda yatýrýmcýsýna büyük haksýzlýk, pd en azýndan verilmeli kýstas olarak.
þiþeye göre 1.30 altýnda deðiþim oraný bence çok saçma ve soda yatýrýmcýsýna büyük haksýzlýk, pd en azýndan verilmeli kýstas olarak.
Ortaklik yapisi, ozellikle de Is Bankasi'nin hisse oranlari nasil olacak. Simdiki mevcut durum, ve yeni durum yani. Cunku orada onemli bir noktaya da dikkat cekmissin. Sandik piyasadan da almak zorunda kalabilir. Ilerisi icin bir isik olabilir bu mesela buyuk bir devle ortaklik mi (spekulasyondur), yoksa hisselerin hazineye gecmesi mi...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükseliþle baþlamasý bekleniyor
05/02/2020 09:25:45
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan tahmini +367, ortalama tahmin ise +358 puan oldu.
Foreks'in 39 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek beklenti +1.025 puan olurken, en düþük beklenti -483 puan olarak gerçekleþti.
Ankete katýlan 39 analistin 37'si pozitif, 2'si negatif açýlýþ tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2.893,37 puan artýþla 122.136,17 puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +367
Ortalama : +358
Maksimum : +1.025
Minimum : -483
Katýlýmcý: 39[(+37)(-)2]
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Denizli Cam'in yarisi Pasabahce'nin.
Þimdi iki eski arkadaþ sohbet ederken birisi diðerine : Benim kýzýmýn iþleri çok iyi , güzel para kazanýyor. Patronu istediði zaman izin veriyor, eve arabasýyla býrakýyor, demiþ. Sonra da senin kýz ne yapýyor diye sormuþ.
Beriki de :Benim kýz da or.spu oldu ama senin kadar güzel anlatamýyorum demiþ.
Yav bütün sayfalarda herkes bi oran paylaþýyor. Þirketin deðerleme kriterleri yok , herkes kafasýnda bir þey söylüyor. Ben de 1.6 diyorum o halde.
Tamam ben de bir b.k. bilmiyorum ama sizin kadar güzel anlatamýyorum iþte.
Daha önce nttur nthol birleþmesini yaþamýþ birisi olarak þunu da gözardý etmeyelim 2019 12 aylýk bilançolarýna göre birleþme kararý alýndý bu birleþmenin belli sürede olmasý gerekir diyelim olmadý bu sefer 2020 6 aylýk bilanço ile tekrar baþvurulur ozaman her þey deðiþir
Neticede çok hisse etkileniyor bu birleþmeden ortaklýk yapýlarý da iç içe spk ilk baþvuruda birleþmeyi kabul etmeye bilir o yüzden birleþme oraný ayrýlma hakký adil olmalý tüm hisseler için özellikle en karlý þirket soda için rahat olun spk izin vermez usulsüz ayrýlma hakkýna
Yer Ýmleri