Bu süreçte beni asýl þaþýrtan ise Paþabahçe'nin büyüklüðü oldu. Ben onu Borcam, bardak çanak satan bir kaç maðaza sahibi þirket sanýyordum ama nerdeyse Soda kadar büyükmüþ.
Bu süreçte beni asýl þaþýrtan ise Paþabahçe'nin büyüklüðü oldu. Ben onu Borcam, bardak çanak satan bir kaç maðaza sahibi þirket sanýyordum ama nerdeyse Soda kadar büyükmüþ.
Dün telefonda Hande hn da aynýsýný söyledi bana. Þirketin yaptýðý açýklamalar haricindeki her þey onu söyleyenleri baðlar. Herkes bir þeyler diyor kafalar karýþýyor.
Amaaaa bu birleþme iþlemi de sonuçta Kaka Kola'nýn formülü gibi de gizli bir þey deðil, az çok üç aþaðý beþ yukarý tahmin edebiliyor kuruluþlar. Onun için de eyleme geçildi kimi hisse alýndý kimisi satýldý falan. At izi it izine karýþtý.
Ama birleþme olduktan sonra yeni hisseye raðbet çok olur diye düþünüyorum. Uzun vade, temettü cart curt ayaðýna herkesin portföyünde yer alýr.
bugün toplayacak az sanki.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Demedi deme Ýbrahim, Yiðit Bulut bizi izliyor.
Ýþ bankasýnýn zararýnaysa Ýþ Bankasý vazgeçer yok faydasinaysa Hükümet onaylamaz belki .
Birleþme istemediðim için aklýma böyle þeyler geliyor çok da þeyetmemek lazým.
Ben þöyle birþey yaptým doðrumudur yanlýþmýdýr ?
riski bölmek için yarýsýný satýp þiþe aldým mantýken öyle geldi.
Uzun vadede kim ne derse desin aslan payý Soda nýndýr bu birleþmede.Taþlar bi yerine otursun bakalým hele....Ayrýca bu günkü fevri hareketlere pek aldanmayýn derim.
Önceden öteki köyde defalarca yazdým.Þiþe yönetimine her zaman güvendim.Bir karar aldýlarsa kýlý kýrk yarmýþlardýr mutlaka.Þiþe gurubunun amiral gemisi herþeyi SODA dýr.Bunu kimse inkar edemez.Deðerlemenin hakkaniyetli olacaðýný düþünüyorum.Ýnþ. beni bugüne kadar yanýltmadýlar yine yanýltmazlar diye düþünüyorum.Ayrýca þu kýsa dönemdeki sert ve dengesiz alým satým hareketlerine dikkat edilmesi ortalýðýn durulmasý ve netleþmesini beklemek akýllýca olur.
Soda eski hali ile beklentisi çok güçlü ve teknik olarakta çok iyi bir durumda idi.Uzun vadede beklentilerimi herkes biliyordur ve benim konumumda yani uzun vadeci pek çok Soda yatýrýmcýsý olduðunu biliyorum.Þiþe gurubu þimdi daha deðerlenen ve hem Býst içinde hemde Dünyada konum olarak çok daha albenili ve güçlü bir þirket oldu .Ýþte Þiþe yönetiminin bence ilerisi için Þiþe gurubunun selameti ve gücünü koruduðu gibi sürekli arttýrýcý oranda olacak þekilde yapýlacak olan deðerlemenin bu yönünü önemle dikkate alacaklardýr.Unutulmamalý ki Soda yoksa Þiþe gurubu Topal ördek gibidir.
Merak ettiðim Soda ya baðlý iþtiraklerin özellikle Cam elyafý ve ötekilerinin grup içinde konumlarý nasýl olacak acaba.?Zaman herþeyi gösterecektir.Yeterki üzmesinler hisse sahiplerini özellikle Soda cýlari.Yoksa sanýrým iþ mahkemelere düþecektir diye düþünüyorum.Ýnþ. gerek kalmayacak Bist in daima 1 numara þirketi Þiþe grubu olacaktýr.Hayýrlýsýyla....Bu zamanlar sakin olun.Hissenizi kaptýrmayýn þu çakal trader bozuntusu þeytan ayetlerine. Uzun vadede Soda karlý çýkacaktýr bu iþten.Sadece sukunetle sabýrla beklemek gerek bence tabiiki.Heehhh...Oyun içinde oyun.Sakince sabýrla bekliyorum.Kazanan Sodacýlar olacak....
Yukardaki yazýlarý yazaný bilen bilir, merak edenler vardý, diðer köyde yazmýþ.
Yer Ýmleri