iyi top çeviriyorlar iþte BARBA. dar alanda kýsa paslaþmalar.
iyi top çeviriyorlar iþte BARBA. dar alanda kýsa paslaþmalar.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Merril lynch devamli aliyor
Sent from my iPhone using hisse.net
Açýkça kimi hedeflediðini yazsana. Beni kastediyorsun ama yazdýðýn iftiralarla benim ilgim yok. Açýkça yazdým, yurtdýþýnda çalýþtýðým için Türkiye'deymiþ gibi hareket edemem ama hukuki yollara baþvurmayý düþünen ve destek arayan herhangi birinin avukatýna vekaletimi de yollarým. Mahkeme ve avukatlýk masraflarýna da katýlýrým.
Benim bildiðim bir insan bir þirkete ortaksa, þirketinin menfaatini ve dolayýsýyla kendi menfaatini düþünür. Baþka bir þirketin ve dolayýsýyla baþka bir þirketin hissedarlarýnýn menfaatini deðil.
Yok dava açarsanýz, Þiþe'de size itibarýný bozduðu için dava açar. Burnunuzdan getirir tarzý ývýr zývýr saçma sapan yazýlar yazýp, insanlarý hakkýný aramamasý gerektiði konusunda galeyana getiren sensin.
Soda hissedarlarýnýn menfaatine bir þey yazamýyorsun, bari en azýndan saçmalama.
Günlük aracý kurum alým/satýmlarý ile orta vade fiyat tahmini yapmak mümkün deðil.
Soda'nýn trendi geçen Haziran ayýnda dolar bazlý 200 haftalýk ortalamayý aþaðý kýrmasý ile bozuldu. Bakýn grafiðine 2010'dan bu yana 200 haftalýk ortalama hiç kýrýlmamýþ. Yaklaþýk 6 ay bizlere kabusu yaþattýktan sonra geçen ay 200 haftalýðý yukarý kesti. Hem de tarihi bir iþlem hacmi ile.
Herþey düzeldi, yeniden yükseliþ trendine giriyoruz derken, önemli bir direnç olan 0.382 direncinden geri döndü.
200 haftalýk 1.05 usd direncini kýrýp, 1.12 usd de olan 0.382 direncine kadar olan kýsa yükseliþte Citi 8.8 milyon lot hisse toplamýþtý. 1.12'ye gelince buradan satýþa baþladý ve birkaç gün içerisinde aldýðý 8.8 milyon lotun tamamýný sattý.
Kýsacasý kýsa vadeli hareketlerin pek bir önemi yok, önemli olan ralliyi baþlatacak dirençlerin yüksek hacimle geçilmesi.
0.382 direncinin kýrýlmasý ilk þart. (1.12 dolarda)
Soda sayesinde takas takip uzmaný olmaya baþlayacaðým. Günlük aracý kurum alým-satýmlarý ile kimin aldýðýndan %100 emin olmak mümkün deðil. Yabancý her gün farklý bir aracý kurum kullanýyor. Merrill ile çok fazla alým yapmýyor, Merrill'i daha çok fonlar kullanýyor.
Yabancý bir gün Yapý Kredi Yatýrým ile alýyor, ertesi gün Hsbc Yatýrým ile satýyor. Baþka gün Gedik ile alýyor sonra çok alakasýz küçük bir aracý kurum ile satýyor.
Demek istediðim aracým kurum daðýlým takibi fayda saðlamýyor, takas takibini düzgün yapmak lazým.
Oraya buraya saldirarak birsey elde edemezsin syilmaz. Sadece 5 sene oraya buraya saldirmislikla kalirsin. Bir de unlu olursun. Oldun bile.
Git ac bir dava, 5 senede birsey ciksin, 1000 lot Soda benden. Yazimi bulur forum huzurunda istersin karsiligini. Aynisini ben de isterim ama.
Koca sirket sanki cingar cikarilacaginin hesabini yapmadi.
Yer Ýmleri