Sodada akþam mesaisi baþlýyor. 6.38 e in eþe sasarim
Sodada akþam mesaisi baþlýyor. 6.38 e in eþe sasarim
6,57 vay be... hadi deli oðlan hadi.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
naçizane öngörüm
tahtada onlarca bankanýn yatýrým fonu varken, bizim dava açmamýz , gereksiz manevradýr.
bana kalýrsa, bu birleþmede gerçekleþmez. dava açmayada gerek kalmaz..
mevzu belli... iþbankasýnda ki ata hissesinin hazineye devredilme olasýlýðýna karþý munzam sandýðýn bol bol iþtirak hisselerini ucuzdan toplama gayreti.
soda akar, yolunu bulur...
bilançosu saðlam olan bir hisse,,, temel göstergeler ideal. teknik desen kývamda..tahta sahibi zaten patron.sektöründe aða...
kapa ekraný, yat üzerine...
kýymet bilen biri çýkar elbet... alýrlar tahta sahibinin anahtarýný elinden.. öyle fonlar var kii, adamýn aklýný alýrlar..
mýzrak çuvala sýðmaz..
þiþe nin yatýrýmcýsý, trakya'nýn yatýrýmcýsý , ciner bey, prens, öib, iþbankasý, iþbankasý munzam sandýk , yerli fonlar, ingiltere'den alým veren býyýklý amca, hazine bakanlýðý...
çok taliplisi var.. kolay olmayacak... dalacaklar birbirlerine... kim güçlü ise kazanýr...
2 milyar usd lik bir hatun benim gözümde... kime varýrsa varsýn, kýz güzel
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Þu an için 6.70'e kadar kademeler fazla dolu deðil.
6.70'de 1.12 dolara denk geliyor, bir önceki mesajýmda yazdýðým meþhur dirence. Buranýn hacimli ve kalýcý kýrýlmasý normal þartlar altýnda ralli baþlangýcý ama mevcut spekülasyon altýnda ne olur bilemem.
Yer Ýmleri