Arkadaþlar
Son meclise sunulan tasarýda önemli nielikle ilgili ayrýlma hakkýna ait düzenlemede var bu bizim grup hisselerinide ilgilendiriyor
Durum fark arzedebikur adil fiyat ölçüsü geliyor
Yy.tv.degildir
Þiþe 'nin birleþme kararýndan sonra gündeme gelmesi ilginç.
Aslýnda ilginç de deðil yýllardýr dillendiriyordu hükümet.
Birleþmenin nihai amacý farklý demekki zaten açýklanan gerekçeler de çok ikna etmiyor insaný.
Hükümet de Yiðit Bulut 'un baþkanlýðýndaki bir ekiple hesaplamalar yapýyor olmalý.
Baþka baþka hesaplarda görünen hisseler birgün tek bir hesapta birleþirse þaþmamak lazým. Ama Ýþ bankasý ama varlýk fonu.
Ben AA yayýnladýðý tasarýyý okudum fakat yazan mý konuyla alakasýz yoksa benim mi kafa basmadi hiçbirþey anlamadim, bilemedim.
Yalnýz öpüleceksek dahi kendi mecrasýnda öpülmeyi yeðlerim. Umarým bu tasarýnýn bizimkilerin birleþme kararý ile alakasý yoktur zira iþ kayýkçý kavgasýna döner kii, günün sonunda kaybeden biz oluruz. En olumsuz senaryo dahi hükümet-þirket (hisselerin) çekiþmesine konu olmasýndan iyidir.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Cezaliydim yeni bitti cezam.
Sana gelince, ben yazdiktan sonra kivirdin ve ben yurtdisindayim size destek olurum cart curt yazdin.
En bastan gazliyordun milleti cesitli twitleri buraya yapistirip.
Tekrar ve son kez soyliyeyim, hakkinin yenecegini, yendigini dusunen insan forumda gazlamaz, der ki,
Arkadaslar ben hakkimi yedirmem, kesinlikle dava acacagim. Dava acmak isteyenler de varsa mesaj atsin ortak bir strateji belirleyelim.
Ama sen ne yaptin, gazladin burda eski.mesajlarin duruyor. Ben ustune gelince de, Ama ben yurtdisindayim, topluca bulusalim falan filan. Muhatap da olma benimle
Kývýrma yok, eski mesajlarýmýn hepsi duruyor. Twitter'daki eski mesajlarýmda duruyor. Hiçbir þekilde millete dava açýn demedim. Bu iþ aleyhimize dönerse (dönerse diyorum bak) hakkýmý aramak için hukuki yollara baþvurmaktan çekinecek halim yok dedim sürekli. Bana gelen özel mesajlarý da gösterebilirim, mesaj atanlara sabýrlý olun önce bir birleþme oranlarýný görelim, olay somutlaþsýn, hakkýmýz yeniyorsa elbette gerekeni yaparýz diye cevap verdim sürekli.
Mesajlarýmýn hiç birinde milleti doðrudan gazlama yok, öyle yapýyormuþum gibi o tarafa sürüp ters yöne gazlayan ve þimdide kývýran sensin.
Yer Ýmleri