Dogru diyorsun ama sirket gerekli calismalari, konusmalari bu ise kalkismadan once yapmistir, yani gerekli okeyler alinmistir zaten. Puruz cikacaksaydi bulasmazdi. Ben bu yonde dusunuyorum.
Bu sirketlere gercek yabanci fonlar geliyor, bilinen taninan sirketler. Sirketin eli de bos degil yani hukumet mudahalesine karsi.
Bu da doðru. Haklýsýn. Ýþte sorun da burada çýkýyor. O yüzden ön görülemez bir durum var . Mesela geri alým fiyatý 6.4 civarý, her neyse . Bu haftaki kanun tasarýsý meclisten geçerse artýk bu fiyat geçersiz olacak . Bunu fiyat için demiyorum, bir þeylerin çok hýzlý deðiþebileceðini anlatmak istiyorum.
Ha arka planda mutabakat saðlanmýþ da olabilir, ne desek boþ yani .
6,40 tl fiyatý cidden komik kalýyor ama bakalým neler olacak her þeyin hayýrlýsý
Eyvallah gerekirse kullanirim.
Eger birlesme sonucu Soda'ya olmasi gerekenden daha fazla deger bicerlerse bu sefer de ben Sisecam'i sirketi zarara ugratiyor diye mahkemeye verecem. Hadi bakalim.
Madem herkes durust, hakkaniyetli ise ne hakkimizi yedirelim ne de hak.yiyelim di mi?![]()
Ben her türlü mahkemeye verecem. Benim oðlana þimdiden adliye koridorlarýnda bi kýz bakayým diyorum, avukat, katip, katibe, baþ katip, tabip ( pardon o hastanede olurdu yaw) . Neyse. Kýsada hepiniz yanýldýnýz. Soda hissesi gereken cevabý verecektir. Ýyi bir hafta geçirdi soda hissesi. Daha iyi olabilirdi. tavan hayalim var soda. Soda hissesi bana ben kýrmýzý tuborga ve fubola. Ebola, corona. Gidin kumda oynayýn hepinizde. Ýyi bir hafta olacak soda. Soda hissesi.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Isin ilginci yazmiyordum, benden kurtuldular diye sevinmislerdi.
2 ay once Sise aldim. Bu gelismeler uzerine hem kucagima dustuler, hem de baba havalarina girdik! Gelin Sise Baba soyle yapar, boyle yapar diye caka atiyoruz. Cam elyafini vermis, Oxyviti vermis diye cikisiyoruz, sanki cok umurumdaymis gibi! Borsanin hantal devesi, koymusum Sise'ye de yavrucuklarina da bana kazandirmadiktan sonra.
Isin daha da ilginci... 1 ay once "Bu Sise butun sirketleri 30'a doldurdu, mubarek 30 endeksi degil Cam endeksi, atsinlar bunlarin hepsini borsadan, hatta kapasinlar" demistim.
Kimse bana "evliya gibi adamsin hocam" demedi. Kac senedir foruma yaziyoruz, bir hoca diyenimiz bile olmadi hatta!
Muahahahha.
Birleþme 2019 hesaplarýna göre olacak . Ama temmuzda falan .
Bizim 6 aylýk kar ne olacak? Nerden baksan 500 milyon yapar . Hisse baþý 50 kuruþ. Nereye gidecek bu para? Ben paramý isterim arkadaþ. Onu da birleþmeden önce temettü olarak versinler .
Yer Ýmleri