Dimitri kardeþ sinirlenme, yoruma fikirlere hiç sinirlenme doðru yada yanlýþ diye gör geç.
Bak mesala þiþenin sahibi sensin ve dimitris diye býçkýn ukraynalý seven delikanlý ile tartýþtýðýný düþün o sana diyorki;
yahu ben sodaya inandým geleceðine/geleceðiMe yatýrým yaptým, çok iyi yönetiliyordu temettü alýyorduk, dolar artýkça bizde artýyorduk, yatýrým yapýyordu elyaf, whayoming de ortaklýklar kuruyorduk yucin gazliyordu vs.....
Sen de diyorsun ki; e tamam iste devam et yatýrýma þimdi daha güçlüyüz, kapanmadý ki soda faaliyetleri devam edecek. Yine ayný þeyler þiþe adýnda gerçekleþecek.
Dimitri acik acik soyluyor icindekini;
Ulan ben sana ve diðerlerine güvenmiyorum ki siz nerden çýktýnýz amk. Ben sodayý bilir onu içerim. Sizin eksiðinizi gediðinizi sodaya kapatmayacaginizi nerden bileyim.
O da cevap veriyor;
Ulan denyo zaten benim di, þayet ben sana güvenmiyorum diyorsan o zamanlarda güvenmemeliydin çünkü yine ben yonetiyordum. Allengiriyi yapmama mani hal neydi ki evirir çevirir yine geçirirdim, yonetim muhasebe bende degilmi.
Sonra dimitri yerinden fýrlayarak zumzuðu senin aðzýnýn ortasýna patlatýr olmaz. Yok, gerek yok.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Yer Ýmleri