Bu sekilde olmasin yanliz mahkemeniz. TEB'in kottan cikarilacagi tarih 1 senedir biliniyordu.
Adam cayini icerken bir hisse alayim demis. Ne alalim, 2 senedir 2 lira fiyatta olan TEB son 2 gunde 5.40 oldu, onu tavandan alalim.
Ertesi gun bir de tavan gormus ustelik, hisse 6.
Ama borsa kotundan cikti, tavani kursaginda kaldi. Cagri fiyati 2 lira. Muahahahaha.
Yok saka yapiyorum, Kulcunun yatirimcisi UV yatirimci, kumarbaz degil.
8-04-2015, 23:23 #684
komando1971
T.E.B Maðdurlarý. Buyrun geç kalmadan.harekete geçelim..dava açýp.hakkýmýzý arayalým.özelden gerekirse cep tlf..vereceðim.saygýlar bu konuda ciddiyim..benim avukatým var ev kredisi dosya masrafiný.6 ayda geri aldý.pazartesi bi danýþacaðým.bizden para talep etmez kazanýrsak karþitaraftan..tahsil ediyor..18-04-2015, 23:36 #685
komando1971
Þayet bu iþte hukuken haksýzlýk yapýldýysa ulusal basýna verririz.veya böyle bi olaydan dolayý ky.maðdur olduðunu bu nedenden dolayý mahkemeye verdiðini duyurup. borsa istanbulun da TEB.sýnin da baþý aðrýr.aleme reklam olur..duyarlý küçük yatýrmcýlarýnýn mesajlariný bekliyorum..özel mesaj atabilirsiniz..20-04-2015, 09:17 #710
komando1971
16..Nisanda tahtasý kapanacak diye herhangi bir açýklam yok..bu yüzden Mahkemeyi kazanýrýz.diye düþünüyorum..tekrar yazayým.bi dilekçe..avukata vekalet..300 tl mahkeme masrafý..zaten burda TEB..bi avukatý var.çok savunuyor..mahkeme diyince..döktürüyor..hiç biþey yapmasanýz da savcýlýða suç duyrusunda buluna bilirsiniz.
TEB..ve bist..bizi dolandýrdýðýný düþünüyorum diye..sebebi 16 nisan da tahtasýnýn kapanacaðýný belirtilmemesi..21-04-2015, 20:02 #738
komando1971
Bir gün sabah kalkýyorsun biste iþlem gören hisselerden birini alyorsun 16 nisanda tahtasý kapanyor.sonra adýn kumarbaza çýkýyor..adaletmi bu .þikayetimi bis..tekrar tekre imel atarak belirtiyorum..15 nisanda hisse al 16 nisan da bigün sonra tahta kapansýn yüzde 200 zarar..hangi kitapta yazar..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri