Bence sonuç ne olursa olsun iþ grubuna hiç yakýþmayan þeyler oldu.........Yazýk gerçekten yazýk...
Bence sonuç ne olursa olsun iþ grubuna hiç yakýþmayan þeyler oldu.........Yazýk gerçekten yazýk...
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþýmýzýn yazýþmasýndan ( tabi bunlarýn her dediðine güvenilmez ama) yeni çýkan yasa bunlarý baðlayacak. SPK 'nýn belirlediði fiyatýn altýný vermezler .
Adil fiyatý ben dimitris olarak belirliyor olsam , zaten iþ bankasýna da gýcýðým var. Adil fiyatý en üstten belirlerim. Üstelik þerh koyma iþini de basitleþtiririm. Herkes þirkete satsýn, þirkete mali yuk
Aðzýndan balmý damlýyor diyim,lep demeden leblebiyi anlýyormusum diyim yada en en önemli kýsmýn aslýnda ayrýlma hakký olmadýðýný bilen nadir insanlardanmýsýn deðim sana ,güzel arkadaþým.saygýdeðer eli öpülesice arkadaþým,baþ tacýsýn sen,
Bende bunu 31-01-2020 den beri anlamaya çalýþýyorum ama anlamýyorum,anlatmaya çalýþýyorum ama anlamak istenmiyor,
Kim neden ,niçin ve ne sebeble þeryh koymak için bu denli istekli olur
Þerh koyduðun zaman açýklanan ayrýlma hakkýndan hisseleri þirkete satýyorsun ama bu ayrýlma hakký deðeri þirketin deðeri deðilki aslýnda kim neden bu rakamdan deðerden hisse satsýn ,borsa deðeri zaten sanal,gerçek deðil,onun için deðerlem yaptýrýyor þirket,ama deðerleme ile gelecek þirket deðerinden hisselerini dönüþüme sokarsan muhakkakki deðerleme sonucu elindeki hisse deðeri ,ayrýlma rakamýndan çok daha fazla olucak kesinlikle,
Ama sn hasan sürekli ve sürekli bazý insanlarda yada çoðu insanda bu yerleþmiþ ve ayrýlma hakký öncelik olmuþ,
Ben ayrýlma hakkýna bakmam isterse 1 tl desinler benim önceliðim ve tek önceliðim deðerlemden çýkan sonuç elimde tuttuðum hissesine sahip olduðum þirket için bukadar basit,
Misal elimde soda var deðerlemede þirket deðeri 10 milyar tl geldi diyelim buna göre þiþe hissesi alýcam o arada þiþeninde ederi belli olcak ama ben 10 milyaralýk soda deðeri karþýlýðý þiþe sahibi olcam ,ama sodanýn borsa ederi malum yerlerde borsadaki deðerde býrakýn adil deðeri ,gerçeðe yakýn deðer dahi yokki,
Çimentolarda kaç kiþi ayrýlmadan hisse satýcak þerh koyup kaç kiþi deðerlem sonrasý dönüþümden hþsse deðiþimi yapýp mardin sahibi olucak acaba,söyleyim %99 dur kesin ,kimneden elindeki boluyu 5.2 tlden deðerleyecekken girtin 3 tl lerden þerh koyup þirkete satsýn
Bana ne ayrýlma hakkýnda yanýlýyormuyum sn Hasan sizde ek yapýn.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya dostlar , 6 .bilmem kaç kuruþ sadece 30 günlük ortalama . Ama SPK adil fiyat için sadece ona bakmýyor ki . 6 lira bilmem kaç kuruþtan hisse almak Þiþe 'nin ýslak rüyasý. Kim verir o fiyata.
Yeni kanun etkiler mi etkilemez mi tartýþmasý bu yazismaya göre son buldu diyebilir miyiz ? Yanlýþ mý yorumluyorum?
ben internette okumustum ancak temel aldigi mevzuatiyla beraber bilmiyordum, acikcasi dogrudan sirketten bu bilgileri teyit etmek istedim.
siz biliyorduysaniz ne mutlu size. paylasimimin basinda "belki biliyorsunuzdur ancak sirketten aldigim icin paylasmak istedigim iki husus var:" demistim.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
klavyeye bastýðýnýz parmaklarýnýza saðlýk.
tutturulmuþ gidiyor ayrýlma hakký ? ya maliyetleriniz 0 ya da bir haber aldýnýz ki birleþmeden sonra bu hisseler 2 tl yi görecek.
bizler bu hisseleri 10 lira olsun da satalým diye almadýk. dedik ki balýkesir yatýrýmý var. güzel olursa teþviklerle fabrika saglamca oturur güzel de temettü öder ????????? varan 2 , amerika yatýrýmý. diþimizi sýkalým biriktirelim. 1 soda , 1 dolardan daha kýymetli dedik durduk. ama þimdi insanlar 6.30 ayrýlma hakkýnda bahsediyor. bu kadar basit ve kolay olmamalý.
Yer Ýmleri