---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
iþte bunu sorguladým.
ölüsü bu demiþler ama kapanýþ fiyatý 5.81 ????????
þimdi 5.81 den alan adam 6.30 dan ayrýlabiliyor mu ? madem son yasaya tabi bence o oranlar da deðiþecektir. sabit kalmasý hiç mantýklý deðil. öyle olsa ya 5.81 den almayanlar salak. ya da 6.30 dan satmayanlar........ kafalar iyice karýþtý.
bu arada iþ grubu çok çok deðiþti. 12 sene sonra kredi kartý ücreti kesti iþ bankasý.
direk kapattým.
iþ grubunda bi bozukluk var....................
Arkadaþýn yazýþmalarýný doðru sayarsak ve arkadaþa verilen þiþeden gelen cevaplar bu ise þirket yeni kanun sonrasý spk nþn tebliðine göre iþlem yapýcak bu kesin,
Bende þöyle bir ek yapayým 10 gün önceki 40dk lýk þiþe yatýrýmcý iliþkileri ile ilgili birleþme ile ilgili konuþmamdada bana sürekli olarak adil deðer ve adil birleþme diyip durdu þiþe yatýrýmcý iliþkilerindeki hanýmefendi,deðerleme yaptýrmak istememizdeki sebep þirletlerimizin gerçek deðerini bulma adýna bunu yapýyoruz ve asil deðerlensin istiyoruz dedi,
Bunu burda paylaþmadým ispatý olmayacaðý için ama arkadaþ mail olarak yazýlý belge aldýðý için bende paylaþmak istedim demekki dillerinde sürekli,bir adil kelimesi geçiyor bunlarýn ve asil deðerleme,adil deðiþim adil birleþme adil ayrýlma hakký kafalarýnda ve iþleyiþde buna göre olucak ve oluyor demekki
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç kimse vermez nasýlki çimentolardaki düþük ayrýlm hakkýnd kimsenin vermediði ,yiksek çýkan deðerleme sonucu deðiþim oranýnda verileceði gibi,
Çimentolarda ayrýlmadan hisse verilmeyecek sonuçda þirketden parada çýkmayacak ,
Hem cepden para çýkmýyor hemde þirketlerin deðerleniyor çimentolarda bu oldu,þirketlerin deðerlnirkende cebinden para çýkmýyor piyasa hisseleri yukarý çekiyor
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grup sirketlerinin ayrilma bedelleri ve ayrilma bedeliyle sirkete geri satim prosedurunu ogrenmek istememin sebebi sirketimiz soda sanayiinin diger istiraklere gore karlilik anlaminda ciddi anlamda iskontolu olmasi. eger sirketlerin piyasa degerlerine yakin ve daha da onemlisi istirakler arasi degerler birbirine yakin cikarsa (ornegin 1 sodaya 1.1 sise payi verilecek sekilde) ayrilma bedeli yuksek olursa payimi satar cikarim. cok istiyorsam gider yeni siseyi piyasa degerinden borsadan alirim.
burada ayrilma bedeliyle sirkete pay satimi yapabilecek ortaklarin kimler olacagi da onemli olabilir. birlesme ilan edildikten sonra alinmis paylarin sahipleri icin bu hak olmazsa ayrilma bedelleriyle birlesme oncesi sirket piyasa degeri arasinda ayrismalar olabilir.
hem istirak adil bedelleri birbirine yakin hem de bedeller dusuk olursa en can sikici durum olacaktir diye dusunuyorum.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
ayrýlma bedeli yüksek olursa kan emiciler yüksekten satýp çýkýlmasýna izin vermezler............
Yer Ýmleri