Yahu kapanmis hissede baska bir kapanmis hissenin fiyatini yazmak da nedir??? Ismi degisti, Sise oldu.
Ikincil piyasa mi yaratiyorsunuz yoksa???
Yahu kapanmis hissede baska bir kapanmis hissenin fiyatini yazmak da nedir??? Ismi degisti, Sise oldu.
Ikincil piyasa mi yaratiyorsunuz yoksa???
Þemsiye formasyonuda tamamlandý..Þimdiki ne formasyonu oluyoki 5 altýný görcez gibi
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Bu lanet hissenin genel kurul tarihi ne zaman? Simdiden yolculugu planlayim ki serh dusebiliyim!
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet düþür düþür kurþunlar azaldý. Bundan sonra ihtiyatlý olmak gerekli. Demek ki neymiþ? Rüzgara karþý iþenmez, düþen býçak da tutulmazmýþ. Bu ara birçoðumuz gibi ben de inatlaþtým hisse ile sonuç ciddi bir zarar oldu. Açýkçasý en büyük hatam 6.32 çaðrý söylentisine inanmam oldu. Benim için en kötü yüzde 7-8 kâr da yeterlidir 6 ay için diye düþündüm. Fakat üzücü nokta þu ki 6.32 den þirkete geri verebileceðimizin bir garantisi yok. Artýk anlýyorum ki ortada böyle resmi baðlayýcý bir açýklama da yok. Yanlýþým varsa mevcut durumumuzdan anlayan bir arkadaþ açýklýk getirirse sevinirim. Ýnsanlarý yanýltmak istemem. Sorularým basit:
1) Biz 6 ay sonra birleþme olursa elimizdeki senetleri 6.32 den satabilecek miyiz?
2) Bu birleþme 6 ay içinde olmak zorunda mý yoksa bir veya iki yýl gibi sürüncemede býrakýlabilir mý?
1) Buna benim kafamda bir aciklik getirilmedi. Kanun cikti, isler karisti. Ama tahminimce serh koydurup 6.32'den cikilabilir.
2) Sirket de cabuk cabuk bitirmek istiyordur, suruncemede birakmazlar. Ayrica en fazla 6 ay icinde bitirilmesi gerekiyor, daha once de olabilir.
Son düzenleme : 666; 10-03-2020 saat: 18:59. Sebep: 6 ay
Yer Ýmleri