Bu gün de Hsbc çöktü tahtaya.
Bu gün de Hsbc çöktü tahtaya.
Þiþede Ýþ Yatýrým Tek alýcý þu an 4 milyon Lot 5,44 % 4 Fakat soda bir kademe bile gitmiyor ......Nasýl bir senaryo var anlamadýk...
Hsbc bu gün 4 milyonla tek satýcý....5.28 ...içine etti tahtanýn
Eline saðlýk hocam, ben de bugün 4-5 kiþiye cimere yazdýrdým, Hande hanýma þunu hatýrlatarak sorularý sormak lazým, conferance call'da 2 ay denmiþti deðerleme raporu için yanlýþ hatýrlamýyor isem konferans kaydýný kaldýrmýþlar ama internette her yerde 2 ay süresi geçiyor, hatýrlayan varsa buraya da yazarsa sevinirim, suan 70 gün oldu artýk çýkartmalýlar ama büyük ihtimal spk ile hareket ettiklerinden bekletiyorlar.
slm, elimde bir miktar (bu hafta aldým) soda var. bu fiyatlardan bir miktar daha almak istiyorum. Forumu okuduðumda geçmiþ sayfalarda birleþme çaðrý tarihinden önce ve sonra diye ayýrýmdan bahsediliyor. þimdi yeni alým yapanlarda, birleþme esnasýndaki fiyatlar baz alýnacaksa þiþeyi uçuruyorlar, sodaya veriyorlar sopayý. yani yeni alanlar tabir yerindeyse keriz yerine konuyor. YENÝ alým yapanlarda birleþmenin hangi kriterlere göre yapýlacaðýný bilen varsa ve bu konuda bilgi verirse sevinirim . teþekkürler.
09.04.2020 tarihinde Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 4,32-4,43 TL fiyat aralýðýndan 5.250.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %68,07 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/837034
degerleme hazýrdýr spk teblið bekleniyor kanýmca
Beklentim 1 soda 1.3 veya 1.4 gibi þiþe verilmesi yönün de
Yer Ýmleri