https://event.onlineseminarsolutions...epage=register
buradan takibi yapýlabilir saat 5 de
https://event.onlineseminarsolutions...epage=register
buradan takibi yapýlabilir saat 5 de
Amerika yatýrýmýnýn borcunu gösterip gelirini göstermemek kadar adice bir hareket olamaz .
Trakya sayfasýnda paylaþmýþ arkadaþlar, bir çýkarma iþlemini yapamayan adamlara deðerleme yaptýrmak ayrý bir rezalet.
Ama asýl olay nedir biliyor musunuz?
Þimdi SPK, iþ bankasýnýn baþvurusunu olduðu gibi kabul ederse, muhalefet ve iktidarýn danýþýklý dövüþ içinde olduðunu anlarým ben . Çünkü yapýlan bu kadar pislik gözardý edilemez .
Ýþ bankasý üzerinden CHP ve AKP bu kadar tartýþýrken, SPK bunlarýn pisliðine göz yumarsa, gündüz kavga edip akþam ayný masada yemek yediklerini anlarým ben .
Ayrýca þu konuda da uyarayým. Deðerleme raporu tavsiye niteliðindedir. Þirket bunlarý deðiþtirebilir.
1.16 'yý 1.20 'ye yuvarlanýp bize þirin görünmek isteyebilirler.
Böyle bir þey yapýlýnca da yine birileri buraya gelip bize laf etmeye çalýþýr, beðenmiyoruz diye . Hah gelecek olan o trollere edecek iki sayfa daha küfürüm var .
1.16 nýn 1.20 olmasý deðil asýl problem,
Asýl problem benmi yanlýþ görüp yorumluyorum diyorum acaba,
Belgler olunca herþey þspatlý olunca yanlýþým yok dye düþünüyorum,
4 adet yönteme göre yapýlmýþ deðerleme bar iken ortalamalarýna göre deðerler belli ikençhangi istek arzu ile en düþük deðerleme bedeli olan borsa deðeri yöntemine göre gerçek deðe belirleyceksin,nete ye göre kime göre,
Yani 1.16 1.20 olsa ne olacakki,
Þiþe için fiyat 8 tl lerde çýkmýþ ama 5.2 tl den deðiþime sokuyorlar þiþeyei haliyle deðiþm oranlarýnýn hepsi çöp oluyor,
Þiþeyei hakký olan 8 küsür tl lerde deðiþme sokup pwc nþn raporunu uygulasalar yþne sorun olmaz,
Bukadar rahatlýkla bunu nasýl yapabiliyorlar
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasýl bir adilik , akþam kendileri oran belirliyor sabah da kendi aracý kurumlarý olan iþ yatýrým, oraný beðenmeyip tavsiye ettikleri listesinden çýkarýyor.
Yer Ýmleri