Al hisselerini "Sok gö.üne" diyip zamaný gelince 6,39 dan ayrýlýcam..
Al hisselerini "Sok gö.üne" diyip zamaný gelince 6,39 dan ayrýlýcam..
içimi okudun abi.
ben de senin gibi düþünüyorum.
5 sene evvel baþladým alýmlara.
nedeni temettü , sermaye artýþý. yatýrým. girdiler tl - satýþ döviz olmasý idi.
balýkesir yatýrýmý - abd yatýrýmý þöyle böyle 2 sene gayet güzel kandýrýldýk. 8 lerden satmadýk. þirkete güvendik. þimdi dalga geçer gibi bir oranla þirkete çöküyorlar.
maden haberini yapan da bunlar. yukarý sürende. aþaðýya 4 lere sürüp toplayan da.
Allahlarýndan bulsunlar. ben artýk bu güvensizlik ile devam edemem. maliyetim düþük fakat midem bulandý.
son 2 senedir zaten %22 temettü ile çarpýldýk. üstüne de bu olay.
etme bulma dünyasý ama. gün gelir size de çökerler..
yazýklar olsun. ben hakkýmý helal etmiyorum. bunu da söyleyecegim zamaný geldiði zaman yetkililere.
Þöyle bir durum var. Genel kurul tarihine kadar yeni teblið çýkmaz ise eski teblið geçerli olur ve bugün alanlar bile ayrýlma hakký fiyatýndan satmaya hak kazanýr.
Eðer olurda yeni teblið çýkarsa o zaman da Soda nýn adil ayrýlma hakký fiyatý bu fiyatlarýn bayaðý bir üzerinde olmasý gerekir. Yani her iki durumda da bekleyen zarar etmez diye tahmin ediyorum.
bende 6,39 dan ayrýlacaðým bunun için nereye baþvuracaðýz ben kendi bankamdan almýþtým hisseleri þimdiden ihtar çekmek lazým mý ve nereye
Baþvuru ne zaman?
dün deðil bir evvelki gün..
Bankacýlýk kanununda deðiþiklik ne zaman?
20 Þubat 2020
Normlar hiyerarþisinde Kanun mu üstün, teblið mi?
Kanun
Buna göre teblið kanuna aykýrý olabilir mi?
Olamaz..
O halde Baþvuru da teblið kanuna uygun bir biçimde çýkarýlmadan onaylanamaz..
Burasý Türkiye herþey olabilir mi?
O kadar da deðil..
Görevi Kötüye kullanma, iþlemin iptali ve yürütmenin durdurulmasý gibi taleplerle yargý yoluna baþvuran çok olur kanýmca..
Isbankasi tam durzu olmus. 2 hafta once 7 kusur hedef ver. Dunde degisim fiyatý nedeniyle 5 kusur e indir öneriden cikar. Ne pislik insan ve kurum bunlar.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri